Atunci cand incepi o afacere, trebuie sa te asiguri ca ai luat in calcul toate detaliile necesare pentru a porni cu dreptul. Asta cu atat mai mult atunci cand deschizi un restaurant. Domeniul gastronomic este unul foarte competitiv si ai nevoie mereu de personal calificat care sa cunoasca legile in vigoare, dar si tu trebuie sa fii mereu actualizat cu tot ce inseamna legislatie.

Am decis sa deschid un restaurant cu preparate tipic mediteraneene, iar majoritatea felurilor de mancare constau in fructe de mare si peste. Nu sunt foarte multe restaurante de acest fel la mine in oras si asa ca am decis sa imi incerc norocul. Inainte de a porni cu aceasta afacere, am fost sfatuit de un prieten sa cumpar produse de curatenie doar de la Sanito.ro .

Acest magazin are o experienta de peste 13 ani in comercializarea produselor de curatenie profesionale si este cunoscut de foarte multe firme si institutii ca fiind furnizor autorizat al brand-ului Tork.

Am ascultat de sfatul sau si am vizitat site-ul Sanito.ro pentru a descoperi gama de produse. Am fost surprins sa gasesc atata diversitate, deoarece magazinul are expus totul de la accesorii, la produse igienice Tork.

Acest lucru este foarte util, deoarece de regula, atunci cand plasez comanda pentru restaurant, ma astept sa cumpar en-gros, deoarece cererile sunt mari, iar nevoie de a curata apare zilnic.

Site-ul ofera totul de la sapun Tork pentru maini, la dozatoare Tork si tot felul de accesorii pentru baie. Am fost multumit sa gasesc o gama variata de sapunuri, deoarece am putut sa cumpar sapun lichid, sapun spuma si sapun gel pentru maini, astfel clientii sa poata folosi doar ce este mai bun pentru a se spala.

Am profitat de aceasta ocazie pentru a include in comanda si hartie igienica Tork, care nu este niciodata de ajuns, deoarece face parte din consumabilele care se termina cel mai repede intr-un restaurant.

Per total, acest magazin este de mare ajutor, nu numai pentru cei care detin o afacere si vor sa o intretina cat se poate de bine, dar si pentru persoanele de acasa. Produsele lor sunt extraordinare si in mediul casnic, deoarece microbii si murdaria nu se aduna doar in locuri frecventate de un numar mare de persoane. Este la fel de important sa pastram curatenia la cel mai inalt nivel chiar si la noi acasa. Gama de gel dezinfectat de maini Tork este un produs pe care il recomand tuturor pentru acasa, deoarece acesta poate fi instalat intr-un dozator special pentru a fi folosit, atunci cand vrei sa te asezi la masa si constati ca nu ai apa la robinet sau nu doresti sa te uzi pe maini, ori in multe alte situatii.

Sanito.ro este magazinul specializat care ofera produse de top clientilor dornici sa investeasca intr-un mediu curat.

Daca nu as fi apelat la produsele Tork de pe magazinul online Sanito.ro, acum as fi avut mari probleme cu controlul de la autoritati. Datorita agentilor puternici, murdaria nu ramane, iar personalul de la curatenie termina treaba de 10 ori mai rapid.