Curatenia este extrem de importanta pentru sanatate si de aceea trebuie sa mentinem o curatenie si o igiena corepunzatoare atat pentru bunastarea propriei persoane cat si pentru cei din jurul nostru. Insa daca vorbim despre o afacere care implica angajati si in special clienti, lucrurile se schimba iar aceasta trebuie intretinuta ca atare.

De exemplu in cazul magazinelor mari de genul supermarket-urilor, hypermarket-urilor sau mall-urilor, totul trebuie sa fie impecabil pentru a da dovada de respect si profesionalism.

Curatenia trebuie sa fie realizata cu produse si aparatura de calitate si profesionale pentru eficienta maxima. Sanito.ro este locul de unde va puteti achizitiona tot necesarul pentru mentinerea curateniei indiferent de spatiu si marimea acestuia. Detergenti profesionali, produse de curatenie, cosuri gunoi, dispensere sau dozatoare, masini curatenie si aspiratoare profesionale.

Printre cele mai importante suprafete care trebuie curatate cat mai des si cu minutiozitate sunt podelele. Fiind practic in contact direct cu exteriorul, aceasta suprafata capteaza cei mai multi microbi.

Curatarea podelelor daca acestea sunt compuse din suprafete lucioase, pe langa detergenii profesionali trebuie facuta pentru genul acesta de spatii foarte mari cu ajutorul unor monodiscuri, care sa stearga si sa lustruiasca suprafetele dar si pentru ca sunt usor de utilizat de catre orice angajat si procesul se va desfasura foarte repede.

In cazul covoraselor, mochetelor si asa mai departe cum sunt cele de la intrarile in magazinele mari, acestea trebuie curatate si aspirate ori de cate ori este nevoie, cu mare atentie si bineinteles utilizand cele produse de calitate dar si aspiratoare de lichid si praf, deoarece fiind la intrare si daca este o zi ploiasa de exemplu, acesta se va imbiba in apa murdara care nu trebuie lasata sa se adune de dimineata pana seara.

Este simplu de pastrat curatenia atata timp cat este facuta cum trebuie, cand trebuie si cu ce trebuie. Daca se respecta cativa pasi simplii nu vor exista probleme legate de curatenie. Nepastrarea curateniei in astfel de medii aduce de la sine probleme de natura legala, sanctiuni, deoarece trebuiesc respectate anumite criterii de norme si igiena. Pe de alta parte, poate strica imaginea unei firme sau companii ceea ce usor va duce la scaderea profitului datorita clientilor care nu o sa doreasca seviciile respective si chiar colaboratorilor care o sa se retraga usor usor.

Apeland la Sanito.ro veti avea parte de cele mai bune servicii si produse profesionale precum: Tork, Notrax, Sano, AQA Choice, Ecolab, Mediclinics, Kimberly Clark, Purell, Losdi, Vermop si multe altele dintr-un total de peste 40 de brand-uri. Toate acestea fiind produse de cea mai buna calitate, utilizate la nivel international.

Experienta de peste 12 ani in acest domeniu, sunt dovada seriozitatii acestora in materie de servicii si produse. Puteti beneficia de consultanta si vi se vor raspunde la toate intrebarile indiferent de nelamuriri prin tehnicieni profesionisti, indiferent de tipul afacerii pentru care doriti achizitionarea de produse.

Atentia la detalii este extrem de importanta iar cu ajutorul acestor produse si aparaturi de la Sanito.ro, puteti uita de orice griji, deoarece veti putea curata cu succes orice mic coltisor.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Share on Tumblr
Tumblr