Sistemele de transmisie ce utilizeaza un lant gall sunt mult mai eficiente in timp, deoarece au o durabilitate mult mai mare decat in cazul celor care utilizeaza o curea. Un lant gall este utilizat pentru transferul de rotatii intre arbori paraleli. Acest lant, in comparatie cu o curea , se indoaie exclusiv intr-un singur plan astfel incat pinioanele sunt montate pe arbori paraleli.

Acest tip de lant este realizat din legaturi articulate reusind astfel sa asigure flexibilitatea si mobilitatea necesara, deoarece transmisia lantului ca si in cazul unei curele, efectueaza un numar de transmisii cu comunicatie flexibila. In cazul acestui lant gall, miscarea este realizata cu ajutorul dintilor pinioanelor, care practic intra in gaurile lantului ce sunt pozitionate intre punctele de prindere dintre zalele respective.

Aceste tipuri de lanturi sunt extrem de utile dar si utilizate in mai toate domeniile iar avantajele ce le insotesc sunt multiple:

  • Aceste lanturi au o foarte mare rezistenta in timp, fiind construite din otel, comparativ cu o curea care este practic din cauciuc
  • Exista posibilitatea transferarii mai multor asteriscuri cu un singur lant
  • Exista posibilitatea de a transmite miscari de rotatie pe distante mult mai lungi in comparatie cu angrenajele
  • Eficienta relativa este mult mai ridicata
  • Este eliminat orice risc al alunecarii precum in cazul curelelor
  • Au dimensiuni mult mai mici decat clasicele curele
  • Sunt extrem de usor de schimbat, fiind necesar foarte putin timp pentru procesul de inlocuire

Daca sunteti in cautarea unui astfel de lant gall, Mecha Tech va sta la dispozitie cu o gama foarte variata de astfel de lanturi, prin intermediul site-ului Ci.ro. Aici veti gasi produse de cea mai buna calitate si la cele mai bune preturi avand un raport pret/calitate excelent.

Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati site-ul acestora prin intermediul cuvintelor cheie, unde veti putea vizualiza o gama foarte larga de produse, atat aceste lanturi gall cat si reductoare, componente pentru elevatoare, tabla perforata si multe altele.

Pentru orice produs vei avea nevoie, este de mentionat faptul ca vei primi consultanta daca vei avea vreo nelamurire, scopul fiind imbunatatirea serviciilor.

Deci daca esti in cautarea unor produse dar si servicii de cea mai buna calitate, nu ezita si apeleaza la Mecha Tech accesand site-ul Ci.ro si cu siguranta nu vei fi dezamagit de rezultatul final, acesta fiind de cea mai buna calitate. Totul la preturi extrem de accesibile.