Daca sunteti fericitul posesor al unui automobil Ford – nu conteaza ce model – atunci trebuie sa stiti ca nu gasiti un service Ford Bucuresti mai bun decat Altgrad Auto ,care asigura intretinerea tuturor modelelor produse de compania din Dearborn, Michigan, si de sucursalele acesteia din intreaga lume, fiind totodata si importator si distribuitor autorizat in Romania piese auto Ford.
Aici masina dumneavoastra va fi data „pe maini bune”, pentru ca mecanicii de la Altgrad Auto isi cunosc bine meseria si pun multa pasiune in tot ceea ce fac – iar lucrarile lor sunt de o calitate ireprosabila! Nici nu este de mirare, pentru ca dispun atat de cele mai performante scule si sisteme de diagnosticare, cat si de „know-how”, pentru ca firma Ford le pune la dispozitie documentatie de specialitate. Fara a exagera catusi de putin, se poate spune ca, datorita resurselor tehnologice si umane de exceptie de care dispune, Altgrad Auto constituie alegerea ideala pentru intretinerea automobilului dumneavoastra, intrucat aici standardele de calitate, normele de timp si tehnologiile de reparatie elaborate de compania fondata de Henry Ford acum 115 ani sunt intotdeauna respectate cu strictete. Nu conteaza daca Fordul dumneavoastra are motor Diesel sau pe benzina, nu conteaza ce reparatie are nevoie (la motor, la transmisie, la instalatia electrica, la suspensii, la caroserie sau la roti), in momentul in care veti iesi de pe poarta service-ului automobilul dumneavoastra va fi ca nou. Chiar daca este un model vechi, de colectie!
Daca vreti sa ajungeti la Altgrad Auto, notati adresa: Bulevardul Iuliu Maniu nr. 425-431, sector 6, Bucuresti. Mai exact, Altgrad Auto este situat la 70 de metri de podul Bucuresti-Pitesti. Cand veniti cu masina dinspre Pitesti, veti vedea service-ul pe partea dreapta pe sensul de intrare in Capitala. Programul de lucru este urmatorul: de luni pana vineri, intre orele 10:00 pana la 18:00, iar sambata doar pana la ora 14:00. Magazinul de piese auto se inchide cu jumatate de ora mai tarziu, adica la ora 14:30.
Este bine sa va programati mai intai, la numerele de telefon 0213 49 411 si 0727 056 670.