M-a imbatranit masina asta a mea! Este ca o femeie capricioasa care ba iti cere bani de cosmetice, ba de posete, rochii si pantofi. Fieru-i fier si se strica din orice.

Am devenit dependent de service auto  de cand cu craterele din asfalt peste care s-ar trece cel mai bine cu drona.

Sarea de la dezapezirile noastre “moderne” au mancat tablele pe sub ea, gropile imi rup piese auto  importante si drept sa va spun, nu ma mai impact cu statutul de pieton, nici timp nu am. De dimineata suntem intr-o cursa de viteza si eu si sotia. Alergam, alergam cu masina si fara masina.
Vreau sa va spun ca la cobararea din masina alergam. Uneori se-nchina lumea cand ne vede si izbucneste in ras. Poate are dreptate. Sa vezi doi oameni tasnind din masina si alergand cu copilul in brate la cresa, tragandu-l de mana pe scarile gradinitei pe altul si tot asa.
Cateodata ne lasa bateriile. La baterii auto m-am referit, dar observatia este valabila si pentru bateriile noastre.
Ma simt lipsit de energie complet, cand ma duc cu masina la service si nu au piesele necesare. Nu as fi in stare sa iau magazinele de profil din oras la rand…Noroc ca stiu ca exista piese auto online, Iar furnizorul este serios si asa, vom avea iar masina la dispozitie. De fapt observ ca furnizorul este un service auto, unul dintre cele mai bune din tara si atunci, data viitoare imi voi duce masina acolo.
Fara masina suntem ca fara maini si fara picioare, fiindca dimineata este cronometrat fiecare minutel. Nici la intoarcere nu facem risipa de timp, iar din mers, “recuperam” copiii, facem aprovizionarea si achitam facturile.
Viata este o cursa contra cronometru si tocmai de aceea este frumoasa, interesanta si scumpa. Efortul de a alerga dupa piese, de a gasi un service auto bun este rasplatit din belsug, fiindca nu mai stai cu orele prin statii, ci timpul acela il petreci in mod placut cu familie sau il aloci odihnei.
O masina iti face ordine in viata la propriu si la figurat!