Ochiul iscoditor al trecatorului se intreaba daca aspectul luxos al unei cladiri se regaseste si in interior si locatarul este pe deplin fericit.

Este o lege a firii sa se faca evaluari ale spatiului locativ, ale zonei in care locuieste un om si a situatiei sale materiale. Zona in care locuieste o persoana lipeste asupra acesteia o eticheta, chiar daca prin comportament ea poate face nota discordanta cu ceea ce se intampla in peisaj.

Un cartier rau famat inseamna o eticheta depreciativa, dar un cartier select face o impresie buna tot timpul.

In prezent, oamenii se grabesc sa isi cumpere apartament 2 camere in cartierul rezidential Presidentresidence, fiindca au motive bine intemeiate.

Ceea ce vad trecatorii in exterior, descopera si locatarii in interior, deoarece domneste acelasi lux si in fatade si in cele mai mici incaperi ale apartamentului.

Lucrul cel mai important este insa securitatea celor care traiesc in zona. Parintii stiu despre ce este vorba. Cand se intorc liceenii acasa seara de la cursuri, sa mearga linistiti pe strada, iar tata si mama sa stea fara grija, stiind ca strazile sunt luminate, drumul este scurt si persoanele din cartier sunt de buna credinta.

Viata si sanatatea au prioritate, iar ele se mentin si prin igiena si prin confort.

Cartierul nou, prezentat aici este o zona libera de gunoaie si de poluare. Se poate deschide un geam fara probleme, fiindca in apartament nu vor intra noxe, praf si mirosuri dubioase.

Poluarea fonica se mentine si ea in limitele normalului.

E frustrant sa incerce sa adoarma cineva in dormitorul lui si de afara sa auda claxoane, suieratul strident al trenului si zgomotul tramvaiului pe sine.

Linistea este intretinuta de asezarea blocurilor, de izolatiile exterioare ale acestora, dar si de tamplaria din PVC de calitate nemteasca.

Proprietarii unui asemenea apartament stiu ca si in cazul in care stau la parter, nimeni din afara nu poate patrunde in casele lor, fiindca sistemul de inchidere al usilor si ferestrelor functioneaza ireprosabil.

Tamplaria contribuie la estetica blocurilor si la sporirea confortului acestora. Cunoscatorii vor recunoaste cu usurinta usile si geamurile de fabricatie nemteasca, renumite pentru calitatile lor.

In apartamentele care au un pret accesibil instalatiile sanitare sunt functionale, iar obiectele sanitare de calitate.

Instalatiile sunt bine facute, sistemul de racordare la apa si de evacuare a apei reziduale functioneaza ca la carte.

Datorita sistemului de incalzire prin podea, locatarii acelei case pot face baie oricand si nimeni nu va fi racit in acel loc. In camere se poate sta cu maneca scurta si cand afara sunt temperaturi asemanatoare celor de la poli.

Dezvoltatorul s-a gandit la tot: la confortul si securitatea locatarilor, la banii acestora si la spatiul de care au nevoie sa lucreze, sa mediteze sau sa se distreze.

Si balconul este bine amenajat, iar privelistea care poate fi admirata de acolo este de vis. O locuinta cu balcon este seducatoare in toate anotimpurile.

Iarna, intinderea alba, nesfarsita, linisteste privirea, primavara verdele domina totul, vara culorile solare dau o nota de veselie peisajelor, iar toamna tablourile uimesc prin bogatia lor cromatica.

Toate acestea pot fi admirate de la inaltime, prin geamurile de calitate premium.

Locul de parcare este la fel de important, fiindca este suparator sa detina cineva o masina si sa o parcheze la 100 de metri distanta de blocul in care locuieste si nici acel loc sa nu fie sigur.

Toate apartamentele din acest cartier select, indiferent de numarul camerelor, au conexiune la internet si conexiune TV de calitate premium.

Structura solida a blocurilor ofera garantia ca nici cel mai puternic uragan nu poate clinti imobilul din loc si ca locatarii sunt in siguranta.

Livingul este urias si in el se poate lua masa, dar este suficient spatiu pentru un joc de societate, pentru mobilier suficient, pentru organizarea unor petreceri in familie si intre amici.

Centrala moderna si eficienta este instalata si ea, cada, dusul, chiuvetele sunt la locul lor. Proprietarul nu are altceva de facut decat sa mobileze camerele si sa se bucure de casa.

Sistemul de plata este flexibil astfel ca permite si familiilor care au toti banii sa cumpere, dar si celor care au reusit sa stranga un avans sau nu au bani deloc si aleg sa achite apartamentul in rate.

Camerele sunt asezate in asa masura, incat cei care stau in apartament sa nu se deranjeze unii pe ceilalti, cand au nevoie de liniste deplina sau de spatiu de relaxare.

Acestea sunt motivele intemeiate care au facut ca vanzarile la apartamentele de 2 camere din cartierul select situat in mjlocul Craiovei sa explodeze si cu siguranta ca mai sunt si altele care au fost omise.

Doritorii se pot informa de pe site-ul dezvoltatorului, dar sunt liberi sa mearga la fata locului, unde pot programa o vizita.

Oferta dezvoltatorului este variata. In acest moment sunt puse in vanzare: garsoniere, apartamente cu doua camere, dar si cu trei camere.

Numai apartamentele de trei camere costa peste 100 000 de euro cu TVA, celelalte situandu-se sub acest prag.

Oamenii care viseaza o zona linistita pentru ei si copiii lor, vor programa o vizita in acest cartier si vor dori sa vada un apartament, apoi nu vor mai putea sa renunte la sansa de a locui in acest paradis.

In jur, totul este frumos, curat, decent, in timp ce confortul din apartamente este de cinci stele.

Viata in aceste blocuri va fi una plina de satisfactii, satisfactia de a avea acasa acelasi confort ca in hotelurile de lux din concedii.