AngelAm avut o perioada foarte nasoala.

Am cazut , m-am zgariat, ma-am lovit aiurea fara sa imi dau seama doar a doua zi cand vedeam vanataia….Desi cazaturile, accidentele au fost destul de rele, nu am patit nimic grav.

Fara sa vreau gandul mi-a zburat spre copilarie cand Opa imi spunea:”Nu iti face griji! De cate ori vei cadea ,sau vei fi pus in dificultate nu vei pati nimic pentru un Inger te va veghea mereu”.

Tin minte ca l-am intrebat: “Dar Ingerasul asta de unde stie sa ma pazeasca?” iar Opa imi raspundea foarte sigur pe el si cu o convingere care nu lasa loc de indoiala :”Pentru ca eu ti l-am trimis.In rugaciunile mele mereu rog un Inger sa te pazeasca”.

Nu stiu daca Ingerul meu pazitor uremeaza in continuare rugamintile lui Opa , cert este ca acesta cred ca a fost prezent si de asta data, altfel nu imi dau seama cum de am scapat atat de ieftin din luna ginionista din care (sper) ca am iesit.

Nu stiu daca lui Opa i-ar place Scorpions, dar piesa lor este cea mai potrivita cu ceea ce dorea el sa am mereu in preajma.

Scorpions – Send me an Angel

Dedic aceasta piesa tuturor celor care au avut o perioada mai dificila si au reusit sa treaca peste ea , cu gandul ca exista ceva, sau cineva care vegheaza asupra fiecaruia din noi ajutandu-ne sa ne ridicam si  sa nu rostim niciodata sintagma :”Nu mai pot,sunt invins si ma resemnez in fata sortii”.

Cu totii putem castiga bataliile pe care ni le rezerva viata cu putina ambitie, credinta si gandire pozitiva.