La fel ca multe alte tari, si tara noastra se confrunta cu problemele cauzate de pesta porcina. Comertul cu porcine a fost restrictionat destul de mult fapt care a afectat pe foarte multi dintre noi, in special pe crescatorii de porcine. Din momentul in care pesta porcina a aparut si in tara noastra au fost sacrificati un numar foarte mare de porcine iar masurile necesare pentru a putea fi realizat un transport de porcine vii au fost drastic inasprite. Inasprirea masurilor necesare realizarii unui transport de porcine vii nu inseamna ca astfel de transporturi nu mai pot avea loc ci, inseamna ca persoanele care trebuie sa transporte porcine vii trebuie sa apeleze la o firma specializata in transport porcine vii. Gasirea unei astfel de firme necesita foarte multa atentie si rabdare pentru a putea vizualiza toate ofertele existente in acest moment pe piata de profil. Avand in vedere ca trebuie respectate anumite conditii pentru a putea realiza transportul de porcine vii, trebuie sa fii foarte atent la compania pe care o alegi pentru a transporta porcinele vii. Aceasta indeplineste toate conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca o firma care realizeaza un astfel de transport? In cazul in care raspunsul nu este afirmativ atunci trebuie sa iti indrepti privirea catre o alta firma care ofera acest tip de serviciu.

Brutaru Transport este una dintre firmele care indeplineste conditiile necesare efectuarii transportului de porcine vii

Activand din anul 2010 pe piata transportului de porcine vii, Brutaru Transport este una dintre firmele care nu doar ca indeplineste toate conditiile necesare pentru efectuarea transportului de procine vii ci, ofera cele mai profesioniste conditii de transport. In momentul de fata, aceasta firma de transport comercial de animale detine 13 autotractoare si 13 semiremorci specializate in transportul de lunga durata al animalelor vii. Faptul ca aceasta companie detine mijloace de transport specializate in transportul de lunga durata este un detaliu foarte important mai ales in cazul in care trebuie sa transporti porcine vii in afara granitelor tarii noastre.

Aceasta companie detine toate avizele necesare pentru a putea efectua transport de porcine vii, detaliu important avand in vedere masurile drastice impuse de catre autoritatile competente. Conditiile in care sunt transportate porcinele vii sunt de cea mai buna calitate, acest fapt fiind atestat si de catre avizele sanitar veterinare detinute de catre aceasta companie. Gratie conditiilor in care sunt transportate porcinele vii, acestea ajung cu bine la destinatie. Pe parcursul transportului, porcinele au parte de toate conditiile si atentia personalului care lucreaza in cadrul Brutaru Transport pentru ca acestea sa ajunga cu bine la destinatie.

Dincolo de conditiile impuse de legislatia aflata in acest moment in vigoare, Brutaru Transport mai ofera si alte avantaje datorita carora este considerata una dintre cele mai eficiente firme de transport comercial de animale. Dintre cele mai importante amintesc urmatoarele:

Transportul animalelor vii se realizeaza in cel mai scurt timp posibil. Din momentul in care ai luat legatura cu reprezentantii acestei firme si ai solicitat serviciul de transport comercial de animale, specialistii care lucreaza in cadrul acestei firme vor elabora un plan de calatorie. Elaborand un astfel de plan, personalul care lucreaza in cadrul Brutaru Transport iti va putea spune care este perioada de timp necesara pentru a putea realiza transportul.

Toate mijloacele de transport utilizate de catre soferii acestei companii sunt verificate foarte atent din punct de vedere tehnic pentru a putea identifica probleme care pot afecta buna functionare a mijloacelor de transport. O astfel de verificare este realizata inaintea fiecarui transport pentru ca transportul de animale vii sa nu aiba de suferit de pe urma problemelor legate de functionarea mijlocului de transport.

Intreg personalul care lucreaza in cadrul acestei firme are experienta in acest domeniu de activitate si sunt specializati pentru a putea lucra in domeniul transportului de animale vii. Soferii care lucreaza in cadrul acestei companii detin atestat si sunt special pregatiti pentru a putea conduce in cele mai bune conditii.

Nu in ultimul rand, pretul foarte avantajos perceput de catre aceasta companie face ca aceasta sa fie in topul preferintelor multor persoane care au nevoie de o firma care sa transporte animale vii.

Concluzii

Chiar daca si tara noastra a fost si este in continuare afectata de catre pesta porcina, acest lucru nu inseamna ca activitatea din domeniul cresterii porcinelor nu continua. De asemenea, si activitatea din domeniul transportului de porcine vii continua chiar daca s-au inasprit conditiile care trebuie indeplinite pentru a putea efectua un transport de porcine vii. Pentru a nu avea probleme legate de acest aspect trebuie sa apelezi la o firma specializata in transportul de porcine vii. Brutaru Transport este in acest moment una dintre cele mai apreciate firme care activeaza in acest domeniu de activitate. Profesionalismul de care dau dovada angajatii acestei companii, experienta acestora dar si faptul ca aceasta firma de transport comercial de animale indeplineste toate conditiile impuse de catre legislatie fac ca aceasta firma sa fie cea mai buna alegere pe care o poti face in momentul in care ai nevoie de o companie care sa se ocupe de transportul porcinelor vii.