Oricat de banale ne-ar fi casele, sentimentele pe care le avem fata de ele le ilumineaza. De-ar fi o camera Cenusareasa casei, cu banda LED va capata stralucire fiind invaluita intr-o nota de mister.

Patul etajat al celor mici poate fi iluminat alb cald, alb rece sau multicolor, fara ca ei sa se impiedice de cabluri, fiindca LED RGB h se lipeste de piesele de mobilier pe care doresti sa le pui in valoare.

Cu o telecomanda mai scumpa, cei mici pot sa jongleze cu efectele pana adorm, jocul de lumini putand sa inlocuiasca basmele.

In noptile sufocante de vara, ei pot avea bradul de Craciun in camera, pot selecta culoarea favorita, iar camera sa se scalde in lumina acesteia.

Mov, galben, albastru, verde transforma dormitorul lor intr-un palat. Luminile se pot aprinde de la stanga la dreapta si de la dreapta la stanga.

Fratii isi pot da flash-uri cu luminile sau pot alege efectul crom pentru obiectele din jur.

Le puteti alege o banda cu sistem de protectie a LED-urilor. Exista benzi in care LED-urile sunt imbracate in capsule protective de silicon.

Toate produsele din cel mai bun magazin de produse originale de iluminat sunt garantate 3 ani.

Copiii adora sa se joace si sa se imagineze pe scena. Din paturile lor pot da adevarate concerte sub feeria de lumini. Asa, cu chitara de jucarie, cu pianul copiii se pregatesc pentru a interpreta rolul de vedete de maine.

Produsele sunt sigure 100%, chiar si banda de interior este impermeabila. Dar si dormitorul parintilor poate capata o nota romantica prin intermediul acestor solutii de iluminat. De pilda el sa selecteze efectul puls cu trei culori, in timp ce ii declara ca o iubeste.

Consumul de energie electrica este redus, efectul spectaculos, iar garantia benzilor cel putin 3 ani.

50 de lei este pretul cel mai mic pentru o banda digitala pentru exterior.

Led-urile sunt mult mai prietenoase cu mediul si  cu organismul uman decat alte corpuri de iluminat.

Impodobiti-va casa cu o lumina de calitate premium si cu un decor de poveste si veti fi foarte fericiti!

Lumina colorata, jocurile placute de lumini sporesc creativitatea si emana energia pozitiva care va fi garantul fericirii intregii familii.