Nimic nu se compara cu un pahar de tarie dupa o zi lunga la munca. Nu este doar obiceiul romanului, ci un obicei practicat de catre toti barbatii din lume. Insa, alcoolul nu este specific doar consumatorilor de sex masculin pentru ca si femeile pot savura un pahar de gin sau unul de martini.

Site-ul cu cele mai fine bauturi se numeste https://www.24drinks.ro, recunoscut de catre toti consumatorii de bauturi alcoolice ca fiind un furnizor de incredere de unde te poti aproviziona cu cele mai exclusive sticle de whisky, gin, brandy, vodka sau rom.
Cand se pune problema alcoolului, multi dau raspunsuri pe ocolite, iar altii se ascund in spatele vorbelor “iti face rau”. Adevarul este undeva la mijloc, deoarece un pahar de brandy sau un cocktail nu a omorat pe nimeni. Problema devine grava atunci cand consumatorul depaseste masura si consuma alcool mai ceva ca apa, insa acesta nu este cazul consumatorilor care cumpara de la https://www.24drinks.ro/.
Magazinul se concentreaza doar pe brand-uri selecte, apreciate de catre cunoscatorii de bauturi fine, insa si barurile se aprovizioneaza de la acest site. Una dintre bauturile spirtoase cele mai populare de pe planeta este vodka. Aceasta este una din cele mai bune bauturi si poate fi usor combinata cu alte sucuri sau arome pentru a obtine cele mai delicioase cocktailuri!
Originea acestui “rachiu” este Rusia, desi inca mai sunt controverse in acest sens. Cuvantul vodka inseamna „apa mica” in limbile slave. Aceasta bautura a fost distilata inca din secolul al XIV-lea. Tarul Ivan al IV-lea, numit „Ivan cel Groaznic”, a promovat-o intens si a construit prima taverna si a instalat primele distilerii de stat si locuri de distributie in secolul al XVI-lea. Vodka joaca apoi un rol foarte important in cultura si economia rusa. In 1894, imparatul Alexandru al III-lea a decretat ca standardul pentru puterea alcoolica a vodcii rusesti este de 40 grade. Productia de votca in Rusia a fost interzisa sau restrictionata de mai multe ori din diferite motive. Apoi, statul sovietic a pierdut monopolul productiei in anii 90. Diferite evenimente istorice, inclusiv emigratia rusa dupa revolutia din 1917, au favorizat raspandirea consumului de vodka, mai intai in Scandinavia si Germania, apoi in Europa si America de Nord si, in sfarsit, la nivel mondial ca ingredinet pentru cocktail-uri (Bloody Mary, Cosmo ,etc).
Vodka poate fi produsa din fermentarea si distilarea oricarei materii prime agricole. Cele mai des utilizate sunt cerealele (secara, graul etc.) si cartofii, doua culturi abundente in specail in tarile estice. In reglementarile europene, trebuie sa fie indicata pe eticheta utilizarea unei alte materii prime, cum ar fi sfecla sau struguri, pentru fabricarea vodcii. Apa este, de asemenea, o componenta esentiala a vodcii, care este filtrata pentru a o face cat mai pura.
Vodka este adesea aromata, deoarece sistemul de distilare multipla pentru a obtine vodka de inalta puritate o face a fi un alcool alb incolor, inodor si fara gust. Aromele traditionale sunt chili, mesteacan, afine, piper. Putem distinge vodka dupa mai multe criterii. Originea lor, materiile prime (cereale, fructe, legume, cartofi, orez etc.), numarul si tipul de distilari, numarul si tipul filtrarilor. Pentru o vodka standard, cel mai adesea este vorba de cereale si cartofi, care sunt distilati. In cazul vodcilor premium si super premium, se utilizeaza grau sau secara selectata. Care este cea mai buna vodka? Este imposibil sa raspundem la aceasta intrebare, fiecare dintre noi avand propriile noastre senzatii gustative. Exista peste 5.000 de marci de vodka in intreaga lume. Desi sunt o multime de branduri pe piata, Grey Goose, este o marca mereu apreciata de catre cei care prefera sa consume vodka.
Vodka Grey Goose ia nastere in celebra regiune Cognac din Franta. Un american, indragostit de Franta, isi imagineaza o vodka exceptionala care sa fie mai parfumata si aromata decat toate celelalte retete de vodka. Pentru a aduce acest vis la viata, acesta este orientat catre Charentais, unde cei mai buni distilatori din lume prepara bauturi alcoolice. Fabricata exclusiv din grau comun cultivat in Franta si apa de izvor Gensac, filtrata prin rocile calcaroase din Grande Champagne, Gray Goose este rodul aliantei dintre resursele naturale exceptionale si know-how-ul unic al Maestrului de pivnita care asigura echilibrul subtil al gusturilor si aromelor. Parfumurile delicate si aromele florale originale fac din Gray Goose o vodka exceptionale. Grey Goose este savurata in cele mai mari orase din lume.


Unul dintre amestecurile cele mai de succes intre vodka si sucul de portocale este Skrewdriver. Acest cocktail este o bautura cunoscuta inca din anii 1900, iar numele acesteia provine de la inginerii americani care obisnuiau sa combine vodka cu suc de portocale, pastrat in cutii pe care ei le desfaceau cu surubelnitele lor. Skrewdriver este un cocktail racoritor, potrivit pentru sezonul cald, si ti-l poti pregati singur in cateva minute. Astfel, in timpul liber, dupa serviciu te poti rasfata cu acest cocktail.
Ingrediente necesare:
– 50 ml vodka;
– 400 ml suc de portocale;
– un lime;
– 4-5 cuburi de gheata zdrobite!
Pentru mai multe tipuri de bauturi, site-ul 24drinks.ro iti sta la dispozitie!