Azi m-am ocupat de blog.

Nu stiam exact cum sa procedez cu acele link-uri de care am vorbit in postul anterior, si astfel , fara sa vreau, a iesit la suprafata neamtul din mine.

Nu stiu daca am facut treaba buna sau nu, dar am eliminat o serie de bloguri inactive ( de unele chiar imi parea rau), dar lista mea ajunsese kilometrica, nu ca acum nu ar fi asa, dar oricum. s-a mai micsorat.

Pentru ca am foarte multe bloguri de nisa, am incercat sa le impart pe categorii.Va fi mai usor, atat pentru mine , cat si pentru cei care trec pe aici.

Okay , nu doresc sa supar pe nimeni, chiar sunteti inclusi in alta categorie decat aceea de :”Friends”sau “Best Friends” cei care se regasesc in diversele categorii , imi sunteti prieteni, mai putin cei de la bloguri culinatre cu care nu am avut tangenta, dar pe care le tin acolo pentru ca m-a rugat cineva drag, in caz ca se afla in pana de idei sa aibe o inspiratie 😛

Pentru categorisire am avut in vedere continutul de baza al blogului, cateva bloguri si-ar fi gasit locul in mai multe categorii, dar a contat ideea de baza a acestora.

Am renuntat la ziare si la unele “vedete” ale blogosferei si am renuntat la link exchange.Pe ici, pe colo , mai am de curatat.

La Ze List am renuntat, mi-a ajuns batalia de un an si sapte luni cu algoritmul sau, asa ca mi-am luat grija de a ma uita din doua in doua saptamani,la eticheta cu “Te aflii pe locul Y din Ze List”, am eliminat un stres 😛 , desi ar fi sot interesant sa vad cat de spectaculoasa a fost caderea 😛

Voi posta si politica (cand svoi simti nevoia), si tot ce prind dar in mod deosebit voi scrie despre ceea ce imi place.

Voi continua sa prezint Timisoara , voi cerceta si alte locruri interesante despre oras, voi continuasa prezint ce a ramas din jurnalul meu de vacanta (cateva locuri interesante), voi mai lua interviuri, ce  mai stiu din IT, voi prezenta cateva gadgeturi, si voi scrie despre nazbatiile cateilor mei ( e inevitabil).

Si ppentru ca incerc sa ma tin de cuvant si sa scriu constant va urez “Toate cele bune!”

PS. Am ramas impresionat de cati ati comentat, sincer ma asteptam la cateva cuvinte mai “tari”:P
Va multumesc pentru sustinerea acordata.