Femeile isi doresc sa intarzie aparitia ridurilor pentru cat mai mult timp posibil, de aceea ele cauta cel mai bun tratament riduri la care pot apela, pentru a reusi acest lucru. Din fericire, in ziua de azi medicina si tehnologia au avansat suficient de mult incat sa ne permita sa obtinem un ten perfect, prin proceduri minim sau non invazive, fara durere si cu rezultate imediate. Iar o astfel de solutie iti pune la dispozitie Dr. Calu – medic chirurg estetician cu experienta in domeniu, care isi practica meseria cu pasiune si profesionalism. Inca din primele sale zile de facultate, Dr. Calu si-a dorit sa practice chirurgia plastica si fiecare pas al perioadei de studiu a fost facut spre a-si atinge aceasta tinta. Si de atunci, acesta continua sa faca acelasi lucru, pentru a da cele mai mari randamente in ceea ce priveste acest domeniu al medicinei.

Pe parcursul rezidentiatului sau si-a desfasurat activitatea in clinici de prestigiu din Bucuresti, unde a efectuat nenumarate interventii chirurgicale care l-au format in aceasta vasta specialitate. Acestea sunt doar cateva din lucrurile care il recomanda pe Dr. Calu, care oricum este foarte cunoscut si recunoscut in randul medicilor, dar si a pacientilor care i-au trecut prin mana si s-au declarat foarte multumiti de rezultatele finale. Mai mult decat atat, in perioada sa de pregatire ca medic, a realizat faptul ca cele mai mari satisfactii personale si profesionale ii sunt aduse de Chirurgia Plastica si Estetica, prin care reuseste sa vindece si sa transforme oamenii, sa le redea zambetul care ii ajuta sa devina cu adevarat frumosi si sa ii faca sa se simta bine in pielea lor, ca acestia sa poata sa isi traiasca viata asa cum si-au dorit.

Chirurgia Plastica si Estetica necesita un progres continuu in acest domeniu, ce este intr-o permanenta schimbare, de aceea Dr. Calu participa constant la numeroase congrese si conferinte pentru a-si perfectiona consecvent tehnica operatorie, implementand in acelasi timp procedee chirurgicale inovative si cele mai noi descoperiri tehnologice din domeniu. Chipul unui om este plin de detalii subtile care creeaza armonie, unicitate si, evident, personalitate. Cu toate astea, exista criterii precum varsta, evenimentele neplacute, diverse afectiuni sau probleme din nastere care pot deveni sursa unor mici imperfectiuni sau a unor defecte majore, ce cauzeaza disconfort fizic si mai ales un enorm disconfort psihic.

Chirurgia faciala presupune o serie de cateva interventii, mai mici sau radicale si vine sa corecteze anumite trasaturi pentru a reda armonia fetei: liftinguri faciale pentru eliminarea ridurilor si a excesului de piele, rinoplastia pentru corectarea formei nasului, liftingul de sprancene pentru accentuarea expresivitatii, otoplastie pentru armonizarea formei urechilor sau blefaroplastia pentru obtinerea unui aspect intinerit al pleoapelor. Daca ai ajuns in punctul in care consideri ca ai nevoie de mana unui expert, pentru a obtine un chip mai intinerit, dar nu stii exact ce solutie ti se potriveste, apeleaza la sfatul unui medic dermatolog sau cereti direct sfatul lui Dr. Calu, cu o simpla consultatie la clinica acestuia. Cu siguranta el este cel mai in masura sa va recomande cea mai potrivita interventie, in functie de varsta, de stadiu in care se afla aspectul pielii si asa mai departe.

Frumusetea merita sa fie simtita si la exterior, de aceea nu este nimic gresit daca ne dorim sa ne imbunatatim aspectul fizic, chiar daca acest lucru presupune cateva interventii chirurgicale, care ne ajuta sa obtinem acest lucru. Nu este nimic gresit in a avea grija de sanatatea noastra fizica, ba din contra – acest lucru chiar este un lucru benefic. Nu doar ca ne mentinem aspectul dorit, dar in acelasi timp avem grija ca, psihic vorbind, sa ne simtim bine la interior, asa cum suntem si la exterior. Sau in cele mai multe cazuri, cum ne simtim la interior ar trebui sa se reflecte la exterior, iar un suflet frumos poate fi oricand gazga unui corp la fel de placut, din punct de vedere estetic.

Indiferent de nevoile voastre, daca acestea sunt de ordin estetic, atunci cereti sfatul sau ajutorul Dr. Calu – un adevarat profesionist in domeniul chirurgiei plastice si estetice. El este cel mai in masura sa va ajute in acest sens, sa va ofere aspectul fizic mult dorit care va va ajuta sa va recapatati increderea de sine (mai ales ca increderea in propria persoana este cel mai important aspect dupa care ar trebui sa ne ghidam in viata, doar cu ajutorul ei putem sa traim fericiti si linistiti cu cine suntem si putem sa ne bucuram cu adevarat de ceea ce viata are sa ne ofere, cu bune si cu rele).