Nu prea am astampar in ceea ce priveste blogul 😛

Fac ce fac si tot schimb ceva la el incercand sa il imbunatatesc.Multa lume , poate zice :”Ce se agita si asta ca un Pepsi, cu blogul lui?”

Pai na, fiecare cu pasarelele lui, nu de alta, dar mansarda mea este plina de stoluri.

Hoinarind printre bloguri, am dat peste o imbunatatire facuta de Adrian pe blogul sau. El a scris despre noul sistem de comentarii pe care l-a implementat si care se numeste IntenseDebate fiind o alternativa pentru WordPress , al Disqus -ului.

Ce imi place la acest sistem de comentarii este ca da posibilitatea de “reply” , avand si o serie setari pe care o simpla tema de WordPress nu le permite. Se pot activa diverse plugin-uri, inclusiv cele de “share” catre retelele Facebook sau Twitter, sau cele care dau posbilitatea comentatorilor sa introduca clipuri de pe YouTube , smileys, sa faca autocorectia textului scris, sa dea Google Buzz , si chiar sa creeze un chestionar.

Nu am activat toate aceste optiuni deoarece ar fi incarcat prea mult pagina.
Iddeea este ca u trebuie sa iti faci un cont la ei. Avand cont pe WordPress si Gravatar , acestea merg mana in mana. Fiind sub umbrela celor de la Automatic, cred ca vor continua sa aduca imbunatatiri si facilitati atat celor care le-au implementat pe bloguri cat si celor care ii comenteaza.

O a doua problema pe care o aduc in discutie, este adaugarea de pagini, dintre care doua sunt vizibile doar in sidebar la “My Pages” , am eliminat butonul “Home” , functia acestuia fiiind preluata de titlul blogului, deci daca doriti sa iesiti din articol, pe pagina pricipala , click pe titlu.

Cum vi se par aceste schimbari? Ce ati dori sa mai cuprinda sistemul de comentarii?
Sau daca avetii pe blog implemntat un alt sistem de comentarii , care este acesta?

Astept nerabdare impresile voastre.