Casa este adapostul unde omul se intoarce la sfaristul unei zile de munca, unde doarme si mananca, unde isi cheama prietenii sa sarbatoreasca sau unde se retrage de langa restul lumii.
In ultimii ani piata imobiliara a crescut in mod simtitor, iar oamenii au ales sa faca imprumuturi bancare pentru a achizitona o casa.

O locuinta este greu de intretinut, mereu trebuie sa facem anumite modificari, fie ca este vorba de mobila sau decoratiuni, toate acestea costa.
Cand am achizitionat locuinta in care stau acum, am avut mai multe aspecte in vedere. Principalul lucru care m-a convins sa o cumpar a fost pozitionarea in centrul orasului, la mica distanta de majoritatea punctelor turistice si de interes, in special faptul ca este aproape de locul meu de munca.
Economisesc o suma buna de bani deoarece nu mai sunt nevoit sa platesc pretul pe benzina catre serviciu si in pauza de pranz pot sa ma intorc acasa sa mananc si nu mai sunt nevoit sa consum mancare tip fast food sau sa platesc pentru pranzuri la restaurante.

Cand vine vorba de casa mea, aleg sa fac cele mai bune investitii, chiar daca uneori preturile sunt mai mari, prefer sa am tot confortul.
M-am gandit intr-o seara cum ar fi intr-o secunda sa pierd tot, iar acest gand mi-a intunecat mintea, asa ca am hotarat ca este mai bine sa previn decat sa tratez.

Am cautat pe internet mai multe firme de asigurari, iar la sfarsit am ales Ovb Allfinanz Romania asigurari de viata, deoarece au stabilitate si o lunga perioada de activare in domeniul respectiv. Au sedii in mai multe tari din Europa, iar in Romania sunt prezenti de 14 ani si au milioane de clienti de pe intregul continent.

Nu am stat mult pana m-am hotarat sa ii contactez si sa le spun ca vreau sa imi fac o asigurare pentru locuinta si 3 asigurari de sanatate pentru mine, sot si copil. Am fost foarte multumita pentru ca siguranta mea si a familiei sunt cele mai importante si am fost sigur ca vreau sa investesc oricat pentru a avea-o.
Nu trebuie saa steptam ca nenorocirea sa apara, trebuie sa o prevenim, aceasta poate distruge vieti si familii. Nici nu suportam gandul ca noua sa ni se intample ceva, iar copilul sa ramana sigur si neajutorat.

Sanatatea noastra si a celor dragi este vulnerabila, la fel si casele, automobilele, de aceea trebuie sa fim toti asigurati, iar Ovb este numarul unu in Roamania,in domeniul asigurarilor de orice tip. Au peste 5000 de consilieri, pregatiti sa explice cu lux de amanunte doate detaliile pe care doriti sa le cunoasteti. Daca nu v-am convins, puteti intra pe site-ul lor si sa luatil legatura cu unul dintre consilieri.

Acum ca avem totul asigurat, putem dormi linistiti stiind ca avem pe ce ne baza in caz ca neprevazutul apare. Ma simt mai in siguranta acum si fericit ca am luat o decizie inteleapta si am ales sa fiu o persoana responsabila in perioada in care toti alearga si nu sunt atenti la ceea ce se intampla in jur.