Cel mai ieftin RCA este cel pe care ti-l calculezi singur in doua minute. Pai cum sa nu fie ieftin, cand nu pleci de-acasa? Nici nu trebuie sa te schimbi sau sa te deplasezi.
Te asezi cu cafeluta in fata la birou, intri pe internet si completezi formularul disponibil pe site-ul firmei Rca-auto.ro. Ce vrei economie mai mare ca asta?


Nu platesti bilet la autobuz si nu misti masina din garaj. Costurile de obtinere a rca sunt zero. Iti raman si banii de transport la un sediu de asigurari si timpul care costa bani.
Chiar daca nu produci nimic in timpul acela, te refaci si tot este important.
Ai completat formularul in mai putin de 2 minute? Valoarea pe care o descoperi este cea mai mica, iar polita de asigurare este cea mai ieftina fiindca nu contine sub nicio forma costuri ascunse, in plus te scuteste de amenzi cuprinse intre 1000-2000 de lei in trafic si de pierderea certificatului de inmatriculare al masinii.
Nu consumi timp sau bani nici sa iti iei asigurarea gata completata fiindca iti este livrata la domiciliu, la adresa indicata de tine.
De ce polita este cea mai ieftina? Fiindca nu esti imun la accidente si la greseli in trafic, iar daca detii polita, asiguratorul va achita despagubiri in valoare de 100 000-1 000 000 de euro.
Toate politele puse la punct prin intermediul acestei firme au acoperire, iar clientii se declara supermultumiti.
Fiindca ai descoperit ca de aici se procura cea mai ieftina asigurare obligatorie, sper ca vei deveni dependent si ca vei selecta perioada maxima de valabilitate.
Poti alege urmatoarele termene de valabilitate: 3 luni, 6 luni, 9 luni si 12 luni.
In cazul in care ai nevoie urgent de polita, ea iti este livrata in 24 de ore de la completarea formularului in Bucuresti si oriunde in tara.
Polita este cea mai ieftina fiindca in cazul in care ai avariat autoturismul si esti departe de casa, ti se pune la dispozitie o alta masina in stare tehnica buna, cu toate taxele platite la zi, sa iti continui calatoria si ti se intocmeste dosarul de daune sa nu scoti bani din buzunar.
Toate aceste avantaje se obtin la preturi minime, fara alte costuri ascunse. Tocmai de aceea clientii au notat cu 10 din 10 prestatia firmei si activitatea operatorilor care se ocupa de client dupa ce acestia completeaza formularul online.
Iata cateva opinii: “Nu am crezut ca la 24 de ore de la completarea formularului voi primi polita. Eram disperata fiindca lasasem asigurarea pe ultima suta de metri si peste 48 de ore trebuia sa plecam in concediu din Bucuresti in Maramures. Le sunt recunoscatoare pentru tot.” E.P
“Am plecat cu masina pe un timp ploios si am lovit in trafic un alt autoturism, dar a fost avariat serios si al meu. Am sunat si am solicitat masina la schimb si mi-a fost livrata prompt. Respecta tot ceea ce scrie pe site-ul lor de aceea ii recomand cu toata convingerea.” M.O.C
Acum stiti unde gasiti cel mai ieftin rca si cei mai amabili operatori. Asigurati-va la timp, sa nu platiti amenzi sau sa vi se retina certificatul de inmatriculare al masinii!