De cativa ani incoace ma ocup de propria mea afacere. Este vorba de o plantatie cu diverse legume, rosii castraveti, ardei si asa mai departe. Desi afacere merge foarte bine si asa a mers din totdeauna, mereu am vrut sa vin cu ceva nou si sa o imbunatatesc constant. De la ce mai important lucru pana la cel mai nesemnificativ cum ar fi niste banale ladite pentru legume.
Pentru orice am vrut sa imbunatatesc am ales poduse de calitate de la firme serioase deoarece aceasta este cheia succesului. Calitatea pe care la urma urmei clientii platesc si trebuie sa fie un superioara si nu neaparat scumpa ceea ce va aduce cu siguranta foarte multi clienti si profituri generoase.
Pentru a face procesele de depozitare, transport si vanzare mult mai simple am ales sa apelez la Schoeller Allibert pentru ladite pentru legume, paleti containere si tot felul de alte solutii de genul care sa faca aceste procese mult mai rapide si eficiente dar si tot felul de ambalaje din plastic menite sa pastreze prospetimea legumelor pana la ajungerea acestora pe raft.
Un atu al acestei companii este faptul ca produsele comercializate de ei sunt returnabile ceea ce reprezinta o economie care pe termen lung se va simti numai decat la bugetul firmei. Printre altele cu ajutorul Schoeller Allibert am reusit sa sa-mi fac afacerea mult mai eficienta dar si sa inchei multe contracte de colaborare, tocami pentru ca am reusit sa fiu mult mai organizat decat inainte iar pe aceasta cale tin sa le multumesc si cu siguranta o sa ii recomand mai departe ori de cate ori voi avea ocazia si indiferent de ce nevoie va aparea pentru depozitele mele, voi apela cu mare drag la serviciile acestora.
Schoeller Allibert este o companie care produce de peste 50 de ani cele mai bune si eficiente solutii de ambalare din plastic returnabil, avand la dispozitie peste 1000 de produse in mediul online. Sunt numarul 1 la nivel mondial in acest domeniu fiind formata din cele mai importante brand-uri de pe piata din Europa: Schoeller, Wavin, Perstorp, Arca, Linpac, Allibert, Paxton, Stucki
Accentul este pus de acestia in principal pe: industria agriculturii, auto, aimentara si de procesare a alimentelor, bauturilor, retail, productia industriala si servicii de pooling si asa mai departe.
Dovada faptului ca produsele si serviciile acestora sunt de cea mai buna calitate, ca o concluzie poate fi trasa din cele peste 5 decenii de activitate ca doar nu degeaba ar fi rezistat pe o perioada atat de indelungata. Inainte de toate principalul factor cand este infiintata o firma, indiferent de domeniu, trebuie sa fie calitatea serviciilor sau a produselor, acestia producand calitate pe banda rulanta.
Deoarece este vorba de produse din plastic, rezistenta si durabilitatea sunt esentiale pentru acestia iar Schoeller Allibert asigura clientilor solutiile optime si eficiente folosind materie prima de cea mai buna calitate pentru realizarea acestora.
Recomand cu incredere serviciile acestora iar pentru o vizualizare mult mai detalitata a ofertelor, va invit sa accesati site-ul acestora si cu siguranta nu o sa il inchideti fara sa cumparati ceva.