Importanta masinilor agricole in agricultura moderna nu poate fi ignorata, mai ales cand reprezinta unicul venit pentru anumite persoane. Foarte multi agricultori din Romania detin propriile tractoare si combine agricole, insa, la fel ca orice masinarie, acestea se pot defecta. Magazinul online Tractorsud.ro ofera  gama vasta de piese combina, dar si pentru orice masinarie agricola, avand preturi avantajoase, transport rapid si suport clienti care poate sa raspunda la orice fel de intrebare. Tractorsud.ro se claseaza in categoria de leaderi si profesionisti in domeniu, deoarece cunoaste nevoile pietei de masinarii agricole din Romania, iar clientii sunt intotdeauna multumiti dupa ce comanda de la acest magazin online.

 Ce piese utilaje agricole gasim pe site-ul lor?

 – Curele;

– Lanturi;

– Batoza;

– Motor;

– Transmisie;

– Electrice;

– Cabina si caroserie;

– Prasitori;

– Pluguri.

Lista este lunga, iar alegerea pieselor disponibile ramane la discretia clientului in functie de ce are nevoie. Tractoarele sunt utilaje fundamentale in agricultura, insa modelele de pe piata sunt foarte diferite unele de altele. De fapt, diversele dispozitive pot avea puteri variabile si pot oferi clientilor performante mai mult sau mai putin inalte. In acelasi timp, ele pot fi mai mult sau mai putin inovatoare si au dimensiuni foarte diferite. In majoritatea cazurilor, tractoarele au nevoie de o persoana care sa le ghideze, dar exista si modele de vehicule automate. Acestea sunt solutii de inalta tehnologie fara sofer, care au fost introduse recent pe piata. In plus, trebuie sa retinem ca avem o gama larga de produse disponibile, fabricate si comercializate de numeroase marci, fiecare avand propriile sale caracteristici. Tocmai de aceea piesele de schimb ale tractorului, necesare reparatiilor, sunt specifice atat in ​ceea ce priveste modelul, cat si producatorul. Tractoarele moderne folosesc, in majoritatea cazurilor, un motor diesel cu alimentare cu motorina, deoarece caracteristicile motorului utilizat sunt potrivite in special pentru acest tip de utilaje. Verificarea cu atentie a specificatiilor modelului este esentiala pentru a intelege care este cea mai potrivita nevoilor dvs. In acelasi timp, permite gasirea pieselor de schimb ale tractorului sau combinei, necesare pentru intretinere si reparatii. 

Cele mai frecvente tipuri de utilaje folosesc un motor in patru timpi, definit in acest fel deoarece pistonul executa patru faze (admisie, compresie, combustie si evacuare) pentru a finaliza un intreg ciclu de lucru. In consecinta, atat distributiile, cat si robinetele de aspiratie se deschid o singura data, in ciuda faptului ca arborele de distributie face o singura pornire de patru ori in timp ce arborele cotit face doua rotiri complete in timpul ciclului de lucru. In acelasi timp, trebuie avut in vedere faptul ca doua sisteme diferite sunt utilizate cu precadere pentru racirea motorului. Sistemul pe baza de apa are un circuit special pentru a circula lichidul si a-l face sa umple fiecare cavitate. In consecinta, capetele si buteliile dau caldura apei, care este transportata catre calorifer unde se raceste si se intoarce in cerc. In schimb, sistemul de racire cu aer este caracterizat prin faptul ca detine un ventilator conectat la un arbore cotit, un transportor si un cap cu numeroase aripioare. Aceste elemente permit circulatiei aerului sa scada temperatura motorului si sa-i imbunatateasca performantele.

Tractorsud.ro aduce mereu piese de calitate pentru orice fel de model de combina sau tractor!