Fotbal gameFoarte multe surprize in acest CM de Fotbal.

Multe favorite au plecat acasa. Mie imi pare rau de Brazilia, desi imi place Olanda,si de Ghana care a dovedit ca are ambitie si a reprezentat o surpriza placuta.

Mi-a placut si Paraguay-ul, iar modul chinut in care campioana Europei, a castigat meciul, spune multe.

Germania este echipa al carui suporter sunt, dar acest lucru nu ma impiedica sa vad lucrurile asa cum sunt.Joachim Low a reusit sa transforme ehipa, aducand “sange nou ” la propriu, facand-o mai putin previzibila si mai putin mecanica. A pastrat disciplina si organizarea dar le-a lasat libertatea de creatie.

A mai pus accentul pe rezistenta fizica si le-a  dat incredere in fortrle proprii.

Este echipa cea mai tanara si cea mai lipsita de “talente”, fara tautaje si alte tampenii din zona glamour-ului fotbalistic.

Spania este o echipa relativ obosita, se increde in atu-ul ei campioana europeana si in forta fotbalistica pe care o are la nivel de cluburi.Ce mi se pare ciudat la echipa Spaniei e faptul ca nu este unita, sunt multe individualitati acolo, iar Del Bosche nu a reusit sa rezolve aceasta problema.

Olanda joaca un fotbal frumos, combativ. Poate este echipa care ar merita sa castige acest “Mondial” pentru ca mereu a fost foarte buna dar a scapat titlul printre degete.
A fost finalista de cel putin trei ori.

Uruguay reprezinta America Latina. Jocul este un spectacol si se mizeaza pe tehnica , nu pe forta.Daca ar fi fost sa pariez , inainte de inceperea campionatului , nu m-as fi gandit la aceasta echipa, poate la Argentina si Brazilia.

Ne-am temut ca fotbalul european va fi pus in umbra de cel sud-american. Batranul continent are suprematia in cel mai popular joc al planetei.

Acum este timpul pentru pariuri. Pe cine pariati?