Pentru ca doamnele sa aiba un look cat mai feminin in sezonul de iarna, pot renunta din cand in cand la blugi si pantaloni lungi, scotand mai degraba din garderoba fuste si colanti sau rochii. Iata patru  idei pentru a inspira un look in trenduri

  1. Cizme lungi si fusta. Daca va place sa portati cizme fara toc, puteti  alege o fusta cat mai scurta, pentru a diminua efectul vizual de  reducere a inaltimii. In general, tinutele cu fuste scurte arata foarte  bine daca cizmele au toc inalt. Se obtine astfel un contrast inedit  tinand cont de culoarea fustei si a cizmelor, realizandu-se o asortare  asortezi din punct de vedere cromatic.
  2. Colanti si cizme lungi. O pereche de dresuri sau de colanti poate inlocui cu succes blugii skinny  care se puratu  atat de mult in sezoanele trecute. Colantii tip pantalon sunt ideali pentru a-i asorta la o pereche de cizme mai largi. Daca, dimpotriva, purtati colanti tip ciorap, stilistii va recomanda sa alegeti bluze mai lungi, un cardigan sau un poncho larg.
  3. Cizme pana la genunchi si rochii uni. Aceasta este o combinatie foarte reusita. In primul rand, o rochie uni va permite sa alegeti cizme pe orice culoare. Pentru o aparitie  caree sa intoarca toate capetele, mizati pe rochiile uni in nuante tari, cum ar fi rosul, alaturi de cizme inalte negre.
  4. Cizme si rochii cu imprimeu. Imprimeurile fac parte din cele mai noi trenduri ale sezonului actual,doamnele fiind indemnate sa sa iasa din banalitatea tinutelor sterse. Va puteti orienta catre imprimeuri florale pe fundal inchis, imprimeuri geometrice sau grafice. Din prezentarile de moda nu lipsesc nici rochiile printuri de animale, asa ca aveti la indemana o multime de variante de combinatii. Ideea este sa le asortati cu o preche de cizme de o culoare care se regaseste in imprimeul rochiei, pentru a realiza o unitate estetica intre elementele tinutei.

Din cate puteti vedea, nu este dificil sa creati un outfit de iarna plin de feminitate, asortand la cizmele preferate inalte, cu sau fara toc, fuste si rochii ca alternative la blugii de fiecare zi.