BradutLuni si marti am facut ultimele cumparaturi pentru Ajunul Craciunului.

Aerul de sarbatoare a patruns incet in casa.Azi o coroonita pe usa, apoi o fata de masa, un elf,un Mos mic, altul mai mare,costumati in rosu , alb sau albastru, cate un ingeras, si tot asa pana m-am trezit ca impodobesc bradul.

Nu am realizat cat de repede a sosit, deoarece in ultimile zile am fost intr-un stres intens.

Mici probleme de sanatate ale mamei mele , ale unuia din catei (Yorky), apoi goana dupa cadouri si aprovizionare si cateva pregatiri pentru cea mai frumoasa sarbatoare a anului.

Primuele ornamente care anuntau nasterea lui Issus, au fost coronitele de pe usile de la intrare pe care am fost rugat sa le aranjez , precum si coronita de Advent.

Coronita la intrare

Coronita la intrare

Cand m-am trezit cu bradul in fata mi-am zis ca trebuie sa fac o schimbare.Mai cumparasem cateva globuri dar doream sa fac ceva nou la varful bradului.Mosul imbracat in albastru pe care vi l-am aratat acum un an , l-am asezat pe post de varf , facandu-l sef peste globuri, reni,mosi si oameni de zapada, beculete si beteala.Acum pare ca mantia lui invaluie intregul bradut imbracandu-l in albastru.

Bradul de Craciun

Rudolph

Rudolph

Mos Craciun albastru

Glob auriu

Glob albastru

Bradut

In timp ce imbodobeam bradul, cele patru lumanari ale coronitiei de Advent ardeau marcand momentul nasterii Mantuitorului.

IF

coronita de Advent

Ma veti intreba de cadouri 😛

Fiind cuminte am primit o pereche de blugi, un tricou, o cartea si un puzzle, dar si alte cadouri mai micute.Ceilanti membrii ai familiei au fost mai practici, nedorind cadouri ci contravaloarea acestora.

Purtatorii de blanita au primit cadouri deosebite.Cei doi catei latosi au primit niste “pulovere” haioase, ca de schi.Pe langa acestea au primit pungute cu delicii cainesti iar Thomas, marele mancau , a primit o conserva de somon , marca Seshir.
Astept sa ii imbrac cu ele pentru a vi le prezenta 😛

Coloratii mei pesti au primit cateva plante decorative pentru a avea loc unde sa se odishneasca.

De regula, las pe o farfurie cateva fursecuri sau biscuiti pentru Mos.Anul acesta, am gandit altfel lasand Mosului ecleruri picante si o doza de bere pentru a-si trage sufletul 😛 Nu de alta, dar m-am gandit ca se mai satura si el de fursecuri si lapte.

Ecler picant

PS.Aglomerat fiind , imi cer scuze ca am postat mesajul de Craciun atat de tarziu.