Cand vine vorba de alegerea unui fotograf botez Bucuresti nu aplica principiul biblic:”Crede si nu cerceta!”, ci cerceteaza, daca vrei sa alegi corect! Ce ai de facut ca sa fii sigur ca ai cercetat destul? Intra pe site si rasfaieste pozele cu atentie si vizualizeaza materialele video. Toate aceste materiale iti marturisesc singure desre calitatea profesionala si umana a celui care le-a facut. Nu iti poti fonda alegerea pe o singura sursa, asa ca exploreaza mai departe! Citeste prezentarile de pe site si vezi cat de disponibil si prietenos este fotograful. Nu ai nevoie de unul care sa iti puna pe fuga invitatii sau sa-l faca pe cel mic sa nu se mai opreasca din plans!

In eventualitatea in care ai impresia ca se lauda singur (dar daca esti un fin psiholog, iti dai seama cand exagereaza si poti evalua un om dupa mesajele sale), intreaba oamenii care au avut nunta sau botez ce fotograf au avut si incearca sa alcatuiesti un clasament.

Asa am procedat noi si iata ce rezultate am obtinut:

-2% nu au stiut sa mentioneze numele fotografului ceea ce inseamna ca a fost mediocru sau clientii au dorit sa uite experienta avuta si au uitat si numele celor care i-au traumatizat

-95% l-au indicat pe locurile 1,2 si 3 ale clasamentului pe Razvan Cotea, motivandu-si riguros alegerea

-3% au indicat alte nume de fotografi evenimente din Bucuresti.

Am condus in modul cel mai diplomat intrebarile sa aflam ce face Razvan de il tin minte oamenii si la 3-4 ani de la eveniment si se afla in topul preferintelor lor. Iata ce explicatii am primit:

  1. Raspunde foarte repede la mesajele online si la telefon demonstrand ca este mereu pe faza si ca este disponibil. Repondentii au marturisit sincer ca au mai apelat si la alti fotografi, dar unii dintre ei nu au raspuns nici in ziua de astazi.

Clientii de astazi sunt presati de timp si actioneaza dupa principiul: ”Daca nu raspunde acest furnizor de servicii, mai sunt si altii in tara. Nu am timp de asteptat. In plus, daca nu raspunde acum, cum se va comporta dupa ce este sigur ca l-am arvunit?”

  1. Organizeaza, la cerere evident presesiuni foto, lucru care demonstreaza ca nu are nimic de ascuns si in plus ofera clientilor prilejul de a-l cunoaste si profita de oportunitatea acomodarii.
  2. Poze ca ale lui nu face nimeni. Sunt frumoase, naturale, sensibile, fara sa fie retusate. Dumnezeu a pus aur in ochii si mainile sale.
  3. Aparatura performanta. Vine la nunta si la botez cu aparatele pregatite, nu au aparut niciodata disfunctii cauzate de neglijenta sa profesionala
  4. Calitatea si varietatea produselor. Razvan Cotea face albume foto din piele naturala, din piele intoarsa si material textil si printuri pentru tablouri si sticla.
  5. Rabdarea, rabdarea, rabdarea sa proverbiala. Toti clientii au declarat ca nu l-au vazut vreodata nervos
  6. Generozitatea iesita din comun. Cei care l-au avut la evenimente au declarat ca materialele au iesit de calitate fiindca toata bunatatea din sufletul lui Razvan s-a transferat acestor poze care parca au suflet.