Man Walking Dog Clip Art

Invaluit in tacerea noptii, cred ca doar buhelor si mie nu ne-au fost invinse pleoapele de Mos Ene.

Pestii din acvariu se misca mladiosi printre plantele acvatice, eu imi supraveghez blanosul preferat sa nu sufere. Il protejez cat mai mult ingrijindu-ma sa aiba parte de caldura si sa stea cat mai comod si pe suprafete cat mai moi.

La mijlocul saptamanii trecute, am fost cu el la medic si dupa ce am facut un set de radiografii i s-au facut infiltratii in coloana .Mai exact a primit 4 infiltratii la vertebrele T10-T11-T12 (T = vertrebre toracale).

Are spndiloza iar in doua locuri vertrebrele i-au fuzionat, ceea ce ii face dificila miscarea membrelor inferioare.In rest, starea lui generala este buna.

Daca pana acum nu a avut dureri se datoreaza faptului ca i-am administrat anti-inflamatorii si suplimente alimentare ce aveau in compozitia lor glucozamin, substanta care ajuta la regenerarea tesuturilor osoase.

Dupa ce l-am adus acasa de la infiltratii, l-am vazut pentru prima data suferind si scheunand de durere.M-a speriat deoarece nu stiam cum sa il ajut…aproape ca imi parea rau ca dorind sa ii fac bine ii provocasem durere.S-a mai linistit abia cand l-am infasurat cu un fular acoperind si locul in care i s-au administrat serurile respective, si luandu-l in brate i-am transmis din caldura organismului meu, dandu-i si o stare de siguranta.A cazut intr-un somn profund.

Starea morocanoasa a durat trei zile. Acum si-a revenit, e din nou vesel , se joaca, mananca, dar trebuie sa il tratez mai cu grija, sa nu il las sa sara sau sa faca miscari bruste.

Dupa Srabatorile de Pasti, vom merge la un control si cel mai probabil, va primi alte infiltratii.

Se pare ca, pentru a-i face viata mai usoara va trebui sa ii comand un carucior adaptat pentru catei.

Vom vedea ce si cum vom face.Am avea nevoie de un mic sponsor, sa speram ca vom gasi unul, pentru a-i putea comanda unul in timp util.

Junior

Junior

Junior

In mod ciudat, prietenii sai blanosi parca il menajau, fiecare ii respecta odihna , si apoi cand si-a revenit parca il incurajau.

Junior este un luptator si nu se lasa invins de boala, plus ca stie ca are un sustinator care va face tot ce ii sta in putinta sa ii faca o viata usoara si de buna calitate.