Ieri mi-am vazut Bipedul agitandu-se, vorbind la telefon, pana cand, intr-un final, l-am vazut mergand sontac cu carja la usa lasand in casa un nene care  i-a lasat un pachet mare.

– Maslina ti-a sosit BMW-ul !!

Ce-o mai fi si asta?? Ce traznaie  i-a mai trecut prin cap zapacitului meu Biped ?

DSC03199L-am urmarit desfacand pachetul si  nici nu m-am dumirrit bine ca  m-a si pus intr-un carut pentru catei  cu pprobleme.Am reusit sa merg cum n-o mai facusem de  3 ani.A fost o senzatie  demult uitata. Sunt fericit dar simt ca pentru prima data dupa o  lunga perioada, amicul meu uman este bucuros , multumit…Cred ca singurul  lucru care ii intuneca putin aceasta bucurie este faptul ca  nu a putut sa ma duca el afara la plimbare.

Acum ma plimb cu bunica si cate o ora,iar oamenii ma privesc unii surprinsi, altii bucurosi ca in sfarsit mi-am primit caruciorul.Am avut mai multe iesiri si cei ccare ma cunosc ma felicita, ma mangaie si imi spun cuvinbte frumoase.

Cu acceasta ocazie, atat eu cat si amicul meu, multumim celor care ne-au ajutat prin contributii banesti : Maya, Blue Eyes Maria, Adrian, Sanda, prietenului nostru Griska motanul, lui James, Sperantei si nu in ultimul rand celui care a manufacturat “BMW-ul”, domnului Mihai Mitu.

Fara voi prieteni, visul meu s-ar fi transformat in realitate mult mai greu. Bipedul intenntioneaza sa imi faca si o placuta de inmatriculare doar ca nu s-a decis inca ce sa scrie pe aceasta 😛 El se gadeste la “Junior 1” sau “TM-Jr.1”.

V-am spus ca e baiat bun dar e inntr-o doaga, mai ales de cand are ghipsul.Sa speram ca dupa ce scapa de cizma alba ghipsata sa deviina mai serios (desi mma indoiesc). Stiti ca e obsedat de poze, deci, nu am scapat 😛

Va iubesc pe toti si va doresc din inima mea de catel carliontat numai sanatate si bucurii!!

JUNIOR SI PACHETUL

Junior pe carucior

BMW Junior

Junior si Yorky