Sunt un catel de talie medie spre mca ,am parul carliontat de zic doamnele ca e “permanent”, ce-o fi insemnand si acest lucru habar nu am, dar am ochi vioi si negri,de fapt, al meu Biped spune ca sunt “maslinar”(??).

– Cum adica maslinar? l-am intrebat.
– Pai,pe niste calti au aruncat trei masline si asa ti-au creat mutra aia nevinovata, cand tu esti de fapt un mic deacusor.
– Eu? Dracusor? Ma jignesti , sunt drac impielitat 😛 Ehe , de-ai stii tu, mai Bipedule, ce istorie zbuciumata a avut rasa mea, nu ai mai vorbi astfel…Stii ca initial, englezii nu au vrut sa ne recunoasca ca rasa ,pe noi astia carliontati.Dar in final am devenit populari in randul minerilor si al branconierilor.Cand a aparut cubismul si ne-au tras freza asta, toti au ramas cu gura cascata.Am fost primiti si la curtea reginei Victoria (fata faina), dar cum rupeam sorturile servitoarelor, rochile doamnelor si fracurile majordomurilor, am fost trimisi pe un alt domeniu si eram folositi la vanatoare.
IF– Pai da , erati o pacoste de pe atunci 😛
– Da, dar am avut multi fani…Sir Arthur Conan Doyle , regele Edward al VI-lea si mai recent Jim Carrey si Renée Zellweger….
– Da, alti nebuni 😛 Mai tii minte ce a zis dresorul?”Char un Fox Terrier? Sunt atatea rase domnul meu..Doar un psiholog putea alege un Fox Terrier!”Adica un nebun sau un tip intr-o ureche 😛

– Iti pare rau ca m-ai luat?
– Dintre cei trei puiuti, tu. erai cel mai afurisit, mi-ai descheiat sirteturile de la adidasi.Nu, cum sa imi para rau,daca ar fi sa o iau de la inceput tot pe tine te-as alege.
– Chiar si in cazul de fata?
– Adica?
– Pai, sunt sunt bolnnavior.Membrele mele inferioare nu ma prea mai asculta. Nu mai pot zburda, cu greu pot merge si asta doar cu ajutorul tau.Tu imi dai tratament ar vezi ca asta nu ajunge…
– Da, ai nevoie de carucior pentru a ne fi mai usor.Nu stiu cum sa facem …
– Pai, daca tu nu ai fi mandru ai putea face apel la prietenii tai din blogosfera.Tu ai ajutat atata lume, ai putea cere/ruga si tu un ajutor.Toata lumea stie ca o proteza veterinara este scumnpa dar putem spera arantand site-ul despre proteze veterinarde.
– Dar cum ?
– Ai putea da un nnumar de cont si poate am reusi…Stii ca nu e o fita ci o necesitate, ar trebui s-o recunosti si tu.
– Ai dreptate , oricine doreste ar putea sa ne doneze o suma cat de mica in contul RO19INGB0000999901902351 pentru tine.
– Vezi , nu a fost atat de greu, Bipedul meu drag.

– Junior, baiatule !! Ce dai din picioruse? Ha, ce buimac esti , ce ai visat ?? Dragul de tine, hai sa te iau in brate si sa te inham, trebuie sa mergem afara…Oare ce ai visat?Ce bine ar fi daca ai putea vorbi….

Juniot

Juniot

Juniot

Juniot

PS. Pe cei care au mai scris despre visele unei nopti de vara ii gasiti pe blogul lui Psi