Junior

Sunt deosebit de obosit si nu stiu cat de coerent voi fii in exprimare si in gandire.Nici nu stiu daca este bine sa scriu aceasta post.

Junior, Fox Terrier-ul meu, este bolnav. Nu stiu cat este de grav, medicul spune ca nu , eu vad altceva si sper sa ma insel.

A racit. Am fost, cu el si cu piticul de Yorky, la toaletat. I-au tuns i-au spalat , a fost okay.

Junior tusea de dpua zile, credeam ca inghitise ceva si il deranja locul , dar se pare ca nu.Dupa tusea aceea a urmat o stare febriila si un tremur destul de accentuat.

L-am dus la medic ; are ritmul cardiac  bun , pulmonar sta bine, nu are infectie in gat. I-a administrat antibiotice si mi-a dat niste medicamente sub forma de pastile, pe care nu am idee cum sa i le dau.

Mi-au dat, doi amici de pe forum, niste idei , sa vad daca le pot aplica.

Astazi a dormit toate ziua, nu a mancat si nu a baut nimic.Trebuie sa il tin sub observatie pana joi si apoi sa il duc la control. Cel mai nasol lucru este ca stau prea bine cu observatia si observ mai multe decat este necesar.

Ma simt neputincios , nu il pot ajuta cu mai nimic…Se uita la mine si nu poate sa imi spuna ce are, ce il deranjeaza.Noroc ca il cunosc prea bine si ii pot anticipa reactiile, iar comunicarea dintre noi este buna.

Asa bolnav , inca nu l-am vazut. Sa speram ca toate vor iesi okay si vom serba impreuna pe 21 iulie ziua lui.

Este cainele meu si are spirit de luptator, trebuie sa se faca bine!

Tineti-ne pumnii zilele acestea.

PS. Stiu ca multi care vor citi aceste randuri vor spune” Alt idiot. e trist si scrie despre un caine.”Aceste reactii ma vor lasa rece , stiu ca cititorii acestui blog sunt iubitori de animale, asa ca nu cred, ca vor exista reactii de acest tip.

Later edit : Aceasta este una din cauzele, pentru care in ultimul timp am fost asa distrat si mi-am neglijat amicii din virtual.

Viata reala ne omoara…