Azi e sarbatoare.

😛  Nu vorbesc de Sfantul Ilie, nu, astazi intreaga familie il sarbatoreste pe Junior 😛

Da. Dupa cate stiti, imi lipsesc tiglele de la mansarda si mereu am sarbatorit ziua cateilor mei deoarece consider ca fac parte din familie.

Si daca tot ma suporta si ne suporta cu toate toanele din dotare, merita sa primeasca ceva de ziua lui.

Stiu, stiu , cei care sunt cu dresajul imi vor spune: “Ai umanizat cainele.”

Da, si? Daca ai o fiinta alaturi de tine de 11 ani, cum sa nu o consideri parte a familiei?

Junior alias Dudy implineste 11 ani. de azi putem sa ii spunem “mosulica”. Nu ca am avea probleme, dar a devenit putin mai morocanos cand este trezit din somn,doarme mai mult, dar a ramas la fel de energic la latrat si la joaca, nu ii mai place caldura dar daca da de apa nu se poate stapani sa nu se bage in ea….

Neaparat merge in noroiul ce mai mare, adora zapada si ploaia dar cu conditia sa aiba hainuta pe el.

Este lipit de stapanul si amicul lui, il urmameaza peste tot.Doarme cat stpanul,, mananca odata cu stapanul, da din coada si sare cand eu rad sau ma simte bucuros, se lipeste de mine cand simte ca sunt suparat.

Ma cheama la joaca, latra ca sa imi atraga atentia.

Cand ii vad mutrita , oricat de suparat, bolnav sau nervos as fi , imi trece.Este calmantul si antidotul oricarei dureri.
In timp am inceput sa ne”simtim”.Stiu cand nu ii este bine, am invatat sa ii citesc semnele, si la randul lui “ma simte” stiind ce trebuie sa fac.

Desi este un caine nebunatic, are o fire tematoare iar daca pateste ceva si se poate rezolva in casa , vine la mine deoarece in mine are incredere, restul casei daca intervine se alege cu o amprenta dentara din partea lui.

Suntem “noi” si restul. Am facut echipa si semanam , se pare.Nu o spun eu ci cea care ne cunoaste pe amandoi cel mai bine: “Sunteti caposi, faceti doar ce va place, amandoi aveti o personalitae puternica, va lasati manipulati doar cand va convine,sunteti activi , curiosi, mereu in cautare nou. Aveti idei fixe si stoluri “.Asa ne caracterizeaza mama mea.

Recunoastem , el e Terrier iar eu din toate rasele am ales un terrier.

Cand am fost la dresaj cu el , mi-a spus dresorul : “Dom’le se vede ca esti psiholog…Doar un psiholog ar fi putut sa alege din toate rasele un Fox Terrier.” “Adica un nebun vrei sa spui?””Domnul meu, eu m-am exprimat altfel.”

Unui caine nebunatic i se potriveste un stapan pe masura.

La multi ani,, baiete !!!!!!!!!!!!!!!

Cateva fotografii cu Junior 😛

PS. I-am cumparat o minge si porumb.
Porumbul fiert place intregii familii dar lui JUnior in mod deosebit. Il adora. I l-am cumparat lui, pssstt, sa nu ma spuneti ca fetele au ramas incantate de atentie…. 😛 La mica petrecere a participat si micutul Yorky…

Postarea se adreseaza si rubricii “Life in Pictures”