Noroc cu magazinul online Dwyn.ro ca asa am reusit noi sa aducem marea si parcul in gradina! Atat noi, cat si cei mici suntem impreuna recunoscatori furnizorilor de jucarii de exterior pentru cei mici.

Mai intai a sosit piscina cu pompa filtranta si pereti rezistenti. Apoi langa ea am adus nisip fin sa putem sa facem plaja si castele din nisip, cand avem chef de construit. Ideea a venit de la cel mic, care ne-a spus fara sa stea pe ganduri:

-Va multumesc ca mi-ati adus marea in gradina, acum sa ma ajutati sa fac si castel din nisip cu ziduri groase si multe multe turnulete si creneluri de unde vor putea sa traga soldatii mei.

I-am spus ca ar fi nevoie de o masina specializata, iar el m-a rugat sa intru pe site-ul celui mai iubit magazin al copiilor si sa-l las pe el sa aleaga. Doamne, cate jucarii de exterior sunt in magazin!

Biciclete si garduturi, seturi picnic, tobogan si trambuline cu plasa de protectie. Trece in revista cu placere jucariile si se declara fericit ca are: piscina, leagan, tobogan si trambulina. Cand vede camion cu accesorii pentru plaja sare pana in tavan de bucurie. Setul cuprinde doua forme dragute pentru constructii, grebluta si galetusa cu care sa care apa sau nisip.

Camionul este viu colorat si rezistent avand roti groase care ii asigura mobilitatea si prin iarba sau nisip.

Cu 28 de lei il voi face pe baietelul meu cel mai fericit copil.

Se pare ca spiritul sau gospodaresc este amplificat de produsele de pe site, fiindca vede un gratar profesionist cu capac si spune:

-Tati, gradina ar fi completa, daca l-ai comanda findca am putea sa coacem cartofi si porumb, sa imi faci frigarui de pui si de legume!

Propunerea lui imi face placere stiind cat de sanatoase sunt toate acestea si pentru ca se comporta ca un gospodar in miniatura.

Avem deja cea mai frumoasa vara cu toate acestea lucruri de pret comandate de la Dwyn.ro, pe care ni le-am permis fiindca preturile au intrat la apa si magazinul permite si achitarea in rate a produselor.