Povestea  de viata a unei femei :

“Legat de aspectul meu fizic, doua erau lucrurile care ma nemultumeau: nasul il aveam putin cam mare, iar buzele foarte subtiri pentru o femeie si pentru timpurile in care sunt la moda buzele senzuale.
Era clar ca bani de operatii estetice nu aveam, fiindca mi-au spus clar parintii sa ma angajez, ca nu-si permit sa ma dea la facultate.
De fapt visul meu era sa devin estetician si sa ajut oamneii cu buza de iepure, cu pleoape cazute, cu sani mici sau lasati, toate persoanele afectate de felul in care arata.
Le-am comunicat parintilor ca doresc sa parasesc orasul si sa ma stabilesc in Bucuresti fiindca vreau sa lucrez si sa-mi continui studiile.
Adevarul era ca auzisem ca se fac angajari money studio videochat si discutasem cu operatorul de serviciu despre asta.
Ea m-a motivat sa completez formularul de concurs, insistand asupra faptului ca un model videochat nu trebuie sa fie o frumusete iesita din comun, ci sa fie motivat si sa aiba atitudine. Nu conta ca am nasul cam mare dupa gusturile mele fiindca multor barbati le place acest lucru, iar in privinta buzelor se putea face o marire de buze. O injectie cu acid hialuronic sau un alt tip de operatie, mi-ar fi daruit buzele senzuale pe care le doresc. Sa ma angajez, iar nasul si buzele le pot opera in rate. Money-studio.ro le ofera angajatelor posibilitatea de a isi face operatii estetice in rate.
Era cazul sa imi fortez norocul si sa vorbesc despre dorinta mea nerostita pana atunci de a deveni estetician? Mi-am facut curaj si i-am spus ca paralel as vrea sa merg la facultate, adica sa fac 2 in 1: sa am o slujba din care sa ma intretin si sa studiez. Orice era posibil la Money-studio.ro.
Am inceput munca, fara sa imi pun parintii in dificultate. La tara mentalitatea distruge reputatia unei persoane si relatiile dintre oameni si tot! Stiam sigur ca pe site nu pot intra oameni din Romania, asa ca era exclus 100% ca sa se afle ca eu sunt model videochat.
Intrarea mea in studio a insemnat pasirea pe taramul realizarilor.
Era atata lux in jur, incat m-am uitat mult la piesele scumpe de mobilier, la tapetul din catifea si la paturile rotunde din piele. Nu mai vazusem paturi rotunde in viata mea…
M-am inscris la facultate si mi-am stabilit programul de lucru in functie de orarul de la facultate. Clientii au inceput sa apara, iar eu mi-am dat seama ca nu am nasul asa de lung si nici buzele atat de subtiri si ca farmecul personal le compenseaza pe toate.
Mai bine imi iau apartament in centrul orasului, dotat cu tot ceea ce imi este necesar, sa imi rezerv si acasa luxul de la studio. Pentru mobilitate si pentru ca este la moda, mi-am luat si permis si o masina noua si buna in leasing.
Viata mea decurge frumos, iar toate realizarile le datorez angajatorilor mei de la Money-studio.ro. Zece vieti daca as avea, as lua-o de la inceput. Am devenit dependenta de videochat si acum sunt jumatate estetician, jumatate model videochat sub acoperire.”