Cum să faci mai multe lucruri pentru tine însuți? 3 aspecte pe care NU trebuie să le omiți

Fiecare persoană are anumite dorințe pe care nu le poate îndeplini din diverse motive. Unul dintre acestea este: întotdeauna se pune pe ultimul loc,  evidențiază o altă persoană și o face fericită prin diverse lucruri, care au o semnificație deosebită. Este bine să iei în considerare ceea ce vrea un anumit om, dar tu contezi și trebuie să te pui pe primul loc în fiecare moment. Nu este vorba de egoism, ci de faptul că nu ești mai prejos față de nimeni, iar nevoile și tot ce ai pe suflet contează la fel de mult.

Există lucruri pe care nu trebuie să le eviți, mai ales când este vorba de propria persoană, iar gradul de interes ar trebuie să fie mare. Iată 3 dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le faci pentru tine 

      1. Bucuria și plăcerea primează

Dacă îți place să faci ceva anume, cum ar fi să cânți la un instrument, să colecționezi brelocuri sau să te plimbi singură în parc, atunci nu le omite! În momentul în care te blochezi și faci doar lucruri care necesită stres, efort fizic,  te soliciți mult și este evident că nu mai dai randament. Sufletul tău se bucură când vede în față o portiță de evadare din rutină și beneficiază de relaxare. Nu te înfrâna niciodată de la lucrurile care îți plac!

  1. Întâlnire cu propria persoană 

Încearcă să te redescoperi, să pui accentul pe stările tale, pe feminitatea ta și mai ales de grija față de tine. Încrederea în propria persoană este baza tuturor reușitelor. Dacă ai momente în care nu te simți încrezătoare sau destul de puternică, atunci trebuie să știi că există studiouri de videochat  care  te ajută să recapeți toate acestea. O femeie sigură pe ea și foarte detașată de probleme, va atrage energii pozitive, dar și admirație.

  1. Nu te înfrâna niciodată! 

Învață să nu pui frână niciodată tuturor ideilor pe care le ai. Gândește-te că una dintre acestea ar putea fi cea care te propulsează către un adevărat succes. Iar dacă tu nu dai frâu liber, nimeni nu va știi ce gândești și ce idei grozave ai. Să nu-ți fie rușine de nici măcar un cuvânt pe care vrei să-l rostești. Chiar dacă faci o greșeală nu este nicio problemă. Doar așa poți evolua și învăța. Fiecare greșeală sau idee te pot poate conduce către neprevăzut, dar merită să riști.

Așadar, tu ești în măsură să decizi ce trebuie să faci, cum trebuie să faci și dacă este nevoie să faci. Ideea este că dacă înlături și suprimi orice gând care ar putea duce către realizarea unuia dintre lucrurile de mai sus, nu te vei face niciodată auzită. Iar ceea ce gândești rămâne doar în mintea ta, dar din păcate nu va ieși niciodată la suprafață.  Pune în practică și ai curajul să spui tot ce simți, ce dorești. Relația cu propria persoană este foarte importantă.

 

Sursa foto: pixabay.com 

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Share on Tumblr
Tumblr

2 Comments

  1. Am îndoieli în ceea ce privește al treilea sfat… Nu îmi pot închipui o lume în care nimeni nu se înfrânează niciodata!

    • Adevarat….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LIKE ME ON FACEBOOK

RECOMAND

COMMERCIAL

epantofi.ro pentruanimale.ro%20

CATEGORIES

ARCHIVES

Blog Award

Blog Award

Photo Award

Semn spre carte

FOR MYSELF

www.PRchecker.info

Copyright

Creative Commons License
Cartim Blog - My Point of View by Caritm is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Romania License.
Based on a work at www.cartim.ro.
Permissions beyond the scope of this license may be available at https://www.cartim.ro/.

August 2020
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31