StylishCircle este magazinul online ce comercializează exclusiv haine de damă, în special rochii pentru diferite ocazii (rochii de seară, rochii de ocazie, rochii office, rochii de club, rochii de zi, etc.). Cu siguranță catalogul lor cu o diversitate de modele va satisfice până și cele mai exigente gusturi.

Îmbracă-te cu stil, nu cu prețuri. Acesta este sfatul dat de majoritatea styliștilor vestimentari.

De cele mai multe ori, ținuta ta este scoasă în evidență mai mult de atitudinea ta decât de prețul afișat pe etichetă.

Fie că alegi o rochie de seară ieftină sau scumpă, un lucru vor avea în comun amândouă. Nici una dintre ele nu are brandul la vedere.

Alizera îți organizează gratuit nunta

 Spre deosebire de tricouri, sau chiar costume de trening, rochiile de seara nu sunt branduite.

De cele mai multe ori singura diferență între rochii este calitatea materialului și brandul înscris pe eticheta minusculă de pe interior. Etichetă pe care majoritatea persoanelor o taie pentru a nu le incomoda în timpul purtării rochiei de seară.

Dacă ați ales să faceți cununia civilă într-o zi și nunta în altă zi, în mod sigur ești în căutarea unei rochii de seară. Astfel rochia de mireasă o vei păstra pentru ziua cea mare.

 Am făcut acest articol de a te ajuta să găsești o rochie de seară mai ieftină, rochie care te va defini și reprezenta, fără să fie nevoie să cheltui o grămadă de bani pe ea.

StylishCircle oferă clienților haine de damă și rochii de ocazie, rochii de seară și de zi, rochițe de vară, ținute office, sacouri elegante, topuri si tricouri, pantaloni si blugi, fuste si cămăși, genți, accesorii, costume de baie și pantaloni scurți, haine de anotimp etc. Stocurile sunt actualizate saptamanal, oferind astfel cumpărătorilor o gamă variată de produse.

 

Devenind membru poți câștiga puncte prin publicarea unui colaj, a unui StyleSnap, distribuind pe rețele sociale, invitându-ți prietenii în StylishCircle și pentru aproape toate activitățile desfășurate pe StylishCircle.

 

Citește lista completă de oportunități, prin care poți câștiga puncte pe StylishCircle Accesează pagina Comunitate. Aceasta cuprinde cardurile cadou, care pot fi valorificate  în acel interval.

 

Verifică regulat această pagină, deoarece introducem mereu carduri cadou noi, care așteaptă să fie valorificate.