In general, cand scoti banii din portofel sau cardul din compartimentul special al acestuia lumea se uita si nu da bine deloc cand vede un portofel uzat si tocit de-atat purtat.

Cele din piele ecologica se scorojesc si lasa urme de material negru sau maro in buzunar, in functie de culoarea lor. Daca s-au taiat compartimentele in care se pastreaza cardurile bancare sau cele de reduceri, acestea pot fi pierdute si este si mai rau. Este mult mai mic pretul la portofele barbati decat pierderea unor carduri valoroase.

Gandeste-te cât de bine arata un bărbat : elegant, atragator, dragut si extrem de generos .Daca doamnele pregera sa își achitioneze zeci de genti din piele naturala fina si rezistenta, unii domni nu se indura sa cumpere un portofel barbati Se uita sarmanii in toate partile sa nu ii vada nimeni, cand scoate portofelul vechi care are si pete pe el facute de timp. S-a patat si s-a decolorat de atata purtat si in curand risca sa se rupa.

E vremea cadourilor si daca nu ar fi, tot ar trebui sa inlocuiesti portofelele lui din plastic, din piele ecologica si material textil cu portofele piele barbati Pierre Cardin de cea mai buna calitate.

Numai la vederea marcii portofelului lumea il va privi cu admiratie.

Aceste portofele sunt adevarate bijuterii din cea mai fina piele naturala de maxima utilitate fiindca in ele se pot pune:

-carduri. Fiecare card are compartimentul sau si, daca memoreaza compartimentul, nu mai sta sa scotoceasca in tot teancul la farmacie sau la magazinul de jucarii. De multe ori spun ca nu am card, cand in spatele meu coada este foarte mare, sa nu ii fac pe oameni sa astepte pana il gasesc.

-acte importante: cartea de identitate, certificatul de nastere si certificatul de casatorie. Da, este nevoie de ele si ideal este sa ne formam deprinderea de a umbla cu ele la purtator, fiindca se cer cam peste tot.

-banii. Incape o suma bunicica in portofelul spatios si poate fi greu sustrasa sau pierduta, daca posesorul este atent.

Iata ce motive intemeiate pentru care orice bărbat ar trebui sa comande un portofel pentru a-l primi la timp de Sarbatori.