Ma numesc Denis si am 7 saptamani.

Sunt negru, am cravata si cizmulite albe.Sunt cret , mic si bondoc.

Bipedul in a carui casa am sosit in ziua de 14 Februarie , cica asta e Ziua Indragostitilor, m-a luat de la gara unde am fost adus din Oradea cu microbuzul.Am fost scos din cutia in care calatorisem (nu era prea confortabila) si pus intr-o geanta de Denistransportat catei.

Abia in gigantul numit “tramvai” mi-am vazut prietenul.Avem ceva in comun: si el are parul negru.S-a jucat cu mine si m-a mangaiat.Ajunsi in cartier m-am pomenit intr-un loc plin de bunatati cainesti de unde al meu Bipedul a luat mai multe bunatati si scutece.

In acest timp eu am fost bibilit de cele doua doamne de acolo.

Ajunsi acasa am facut cunostinta cu Junior care m-a marait o data si apoi m-a acceptat.Mi-a zis ca Bipedul a avut un catel cu parul auriu pe care imi va fi greu sa il “inlocuiesc “in inima lui…Probabil de aceea m-a si ales asa negru cum sunt.

M-am adaptat repede , toata lumea ma place iar Bipediul ma alinta.Fiindca sunt un Bichon Havanez sunt lipicios iar rasa mea are porecla de “catel arici”.

Ar mai fi un motan,Thomas, cu care nu am fost lasat sa interactionez deoarece se spune ca e mai salbatic.Pana la al doilea vaccin trebuie sa stau doar intr-un singur apartament si sa nu ies afara.Nu stiu cum e “afara” stiu doar ce am vazut cand am fost adus de la gara…abia astept sa explorez.

Simt ca prietenul meu e bucuros ca ma are dar si eu sunt fericit ca am ajuns pe maini bune.

Priviti, ghemotocul ala negru sunt eu 😛

Denis

Junior si Denis

Denis