Woof- woof, sunt Denis si azi am sa va povestesc ceva 🙂

Dupa ce Bipedul meu a fost frustrat toata saptamana ca a pierdut transmisiunea in direct a Globurilor de Aur, dar duminica cand a ridicat ruloul l-am auzit exclamand :

– Whoaaaww, ninge!!Avem zapada!!!!!

Ca sa vad am sarit pe coltar si am privit si eu pe geam…Totul era alb. Am auzit ca se spune :”e un peisaj ca in basme”.Vedeam a doua oara in viata cum cadeau fulgi micuti, dar desi, de zapada. Era intr-adevar frumos….

Denis uitandu-se pe geam

Zapada

Abia am asteptat sa isi termine tabieturile ca m-am si prezentat cu lesa in gura postandu-ma in fata lui. `A inteles repede mesajul ca mi-a pus hamul si m-a imbracat cu noua mea hainuta .Ardeam de nerabdare sa vad si (mai ales) sa miros stratul alb al zapezii.Doar ca ajuns afara am realizat ca baza de date stocate in nasul meu dadea eroare…..Dac ati sti cat mi-a trebuit pana mi-am creat-o…

Zapada era proaspata si de undeva de sus ,printr-o sita invizibila, se cerneau fulgii de nea pe care oricat ma straduim nu-i putean prinde.Nu imi dau seama de ce aceste incercari ale mele il faceau pe Bipedul meu sa rada.

Ca sa ma supere mi se adresa cu apelativul “miniatura de Husky”…Oi fi semanand eu cu un Huky dar am fost profund ranit in orgoliul meu de Havanez asa ca m-am hotarat sa-i boicotez pozele….Dar nu an reusit , amicul meu este tare siret si are o raabdare….

I-au iesit cele cateva realizate, asa ca, vi le arat si voua 🙂

Denis in zapada

Denis in zapada

Denis in zapada

Catre seara ninsoare s-a intensificat dar stratul de zapada nu a depasit 5-7 cm. Cand am iesit cu Bipedul meu la a doua plimbare se lasase un ger de mi-au inghetat labutele.Amicul meu a lasat fotografiatul si m-a luat in brate.Ce am vazut pe straduta mea favorita a meritat iesirea.Zapada peste tot, braduti imbodobiti cu beteala naturala.

3 brazi

Brad

Bipedul meu a zis ca i-a inghetat degetul pe declasatorul aparatului foto asa ca luandu-ma in brate s-a indreptat cu pasi grabiti spre casa.La caldura ne asteptau Junior, care are probleme cu artrita si Thomas a carui singura problema e faptul ca se crede seful tuturor.

Junior

Thomas

Aceasta a fost mica mea poveste de iarna cu zapada adevarata….In speranta ca v-au placut pozele si scurta mea istorioara va las cu bine deoarece mi-a s-a facut si somn iar Bipesul va veni in curand si nu vreau sa ma prinda la computerul lui…

Woof-Wwwwoof , v-am lasat cu bine urandu-va zile senine!