racitNu stiu ce am reusit sa fac dar m-am imbolnavit.

S-au razbunat toti sustinatorii Angliei si Italiei 😛 acum stau si mananc lamai si iau Paracetamol si Coldrex.

Se spune ca cei ce racesc vara sunt destepti…as prefera sa fiu mai putin istet si sa nu mai racesc asa aiurea. Vina este a mea , dupa o baie am facut pe desteptul ajutand prin casa si fiind curent , pana aici mi-a fost  😛

M-am distrat cu cateii mei pe seama unui jeep , ultimul racnet, care avea alarma setata prost si cum ai mei catei sunt atrasi de roti 😛 au facut un pisu pe acel jeep a carui alarma a inceput sa sune ca din gura de sarpe, mai ca a trezit un intreg cartier.

Dupa ce am urcat am inceput sa simt simptomele specifice racelii, ale faimoasei mele sinuzite, dureri musculare si allte bla bla-uri.

Acum aunt cu laptop-ul in brate, transpirand de parca as trage la fiare, in carantina pentru a nu face nimanui remarci rautacioase, sunt ca lupul in barlog care isi linge ranile, un lup singuratic, pazit de un Fox Terrier 😛 ceilanti membrii ai familiei ma evita….Cunoscand modul in care reactioneaza organismul meu, stiu remediile care ma ajuta si nu imi place sa fiu sacait chiar daca aceasta sacaiala vine pe fondul unei bonavointe si cu intentia de a-mi acorda un ajutor.

E greu sa ii faci pe oameni sa inteleaga ca este mai bine sa te lase in pace, cu atat mai mult cu cat acsetia doresc sa te ajute.Mai ales daca e vorba de femei..

So, ich bin racit, sistem imunitar shut down …kaput…..

Ne auzim cu bine cand scap de temperaatura 😛