cold dogieIar am patit-o !

Duminica dimineata, soare afara, cald, o zi frumoasa de toamna tarzie.

A mea mama doreste sa faca prajutura si are nevoie de cateva ingrediente, de genul : drojdie, mere, lamai, si alte cateva chestii.

– Stii, nu mai am chef sa cobor, si as dori sa fac o prajitura , e duminica iar luni e sarbatoare.
– Sarbatoare? Una din cele care ii fac pe romani sa lucreze doar jumatate de an?
– E Mihai si Gavril…
– Da, la fel ca: Ion, Gheorehe, Vasile, Stefan, Maria si mai stiu eu cate.. 😛
– Ufff , tu asta, nu respecti nimic…
– Mai bine imi spuneai direct “Du-te si ia astea” si eram de mult plecat. Poate, si venit.Mi-ai scris, tot ce trebuie pe bilet ?

Aceasta fiind discutia ( ma amuz s-o necajesc) , am plecat si cu biletelul in mana am cumparat tot ce trebuia, ba am mai sunat acasa sa o intreb daca nu are nevoie de stafide, aduse de bunii nostri vecini unguri (de la Lidl HU).

Doar ca afara batea un vant…iar eu eram cu parul reavan.Ah, nu v-am spus ? Facusem baie cu o ora inainte de a mi se prezenta cererea.

Buuuuuun, am venit si am scris articolul despre poetul disparut, si cand sa imi frec mainile si sa zic “Am scapat!” ma ia cu dureri de capatana, dureri musculare si incep sa vad literele blurat.

Iau decizia sa ma culc. Adorm si ma trezesc peste sase ore. Mananc ceva , sa nu se spuna ca nu am mancat, si ma culc la loc. Am domit cam 18 ore, cu mici intreruperi, in care trebuia sa imi conving mama, ca nu are nici o vina.Pledoaria se incheiea mereu cu :
– Vezi, daca sunt genteleman, ce patesc.

Acum beau si mananc lamai, iau medicamente pentru sinus la greu, si dorm cat cuprinde.Nu sunt singur 😛 ca de obicei ma asista Junior, ii place ca poate dormi in voie fara sa fie deranjat.

Sfat
: Nu faceti pe gentlemen-ii cu parul ud, asteptati cateva ore, dupa care puteti faci si pe super-gentlemen-ii.