Sambata dupa masa m-am culcat.Nu obisnuiesc dar cum afara era deosebit de cald , poate a contribuit si acest lucru la moleseala care m-a cuprins.

Cum locuiesc intr-o cutie de chibrite,apartamentul meu fiind ca un labirint pentru soricei de laborator, m-am culcat in dormitor lasand usa deschisa pentu a-mi veni aer rece de la aparaturatul de aer conditionat care se afla undeva prin hol.

L-am pus acolo, in ideea de a evita de a bate direct pe vreunul din noi.

Buuuunnn. M-am sculat iar seara cand cautam fotografii pe “Life in Pictures”,a inceput sa imi fie frig, la inceput, usor , apoi din ce ince mai tare, pana ce m-am trezit cu dintii clantanind.

Am luat un paracetamol (altceva nu aveam in casa) si m-am culcat.

Eram acoperit cu plapuma mea de vara + 2 paturi si nu eram sigur ca mi-e bine…Am adormit. M-am trezit de sapte ori pentru a-mi schimba tricourile, atat de mult transpirasem.

A doua zi, nu stiam daca era dimineata sau dupa masa,am fost trezit si sa iau un nou medicament: “Nurofen – raceala si gripa”, l-am luat si am adormit la loc.

Am fost trezit de cateva ori deoarece lumea era speriata cat dorm.Au incetat sa faca chestia asta cand le-am spus ca il voi asmutii pe Junior pe ele, daca mai vin sa ma trezeasca…Semilucid am spus:”Voi nu stiti, ca somnul e mai bun decat orice medicament?”

Dupa 20 de ore de somn , m-am trezit.

Am reusit sa spun cateva cuvinte, sa conversez anemic.Ma dureau toate grupele de oase cu muschii aferenti, cum faceam o miscare ma durea jumatate din corp….Ochiii ma usturau, aveam o senzatie ca nu am control asupra corpului meu, eram ametit…nu suportam lumina, parca eram vampir…

Aveam temperatura 39,5 grade.

Aceasta situatie s-a repetat trei zile la rand.Timp de tot atatea zile am dormit cate 16-18 de ore.

Astazi am reusit sa scriu aceste randuri, pentru a explica brusca mea disparatie din blogosfera.Ma pot duce sa ma culc, am obosit, de-a dreptul….

Dar voi reveni..