Se spune ca afacerile cu produse farmaceutice, cosmetice si de infrumusetare infloresc in ultima perioada, tocmai de aceea m-am gandit sa-mi deschid o farmacie online, iar site-ul sa mi-l faca gratuit niste prieteni care se pricep la toate.

Ce este mare lucru sa faci un site? Cateva poze acolo, preturile, numarul meu de telefon si adresa de e-mail si ma pregatesc sa ajung in topul oamenilor de afaceri din Romania. Si-acum la ce sa mai dau banii si pe site, cand mi-am propus sa am in farmacie de toate, de la supramax articulatii, pana la bonilash , creme de fata scumpe, apa termala si biberoane pentru copii?

Depozitul este gata si m-a costat o caciula de bani. Nu doresc sa fiu amendata la un control, prin urmare este curat luna si ordonat, prevazut cu camere de luat vederi. De aici se fac livrarile la domiciliul clientului. Medicamentele sunt proaspete si originale, m-am straduit ca tarifele sa fie foarte mici, operatorii de vanzari sunt la post. S-au straduit prietenii, dar site-ul lasa de dorit. Am verificat personal. Am cautat supramax articulatii gel. Pana s-a incarcat pagina a trecut un secol. Am fost empatica si mi-am imaginat ce sinte cel caruia i-a amortit piciorul si care este chiunuit de dureri vazand cat trebuie sa astepte. Apoi mi-a venit sa caut bonilash. Mi-a afisat eroare si m-a anuntat ca “produsul nu se afla pe stoc”, desi stiam foarte bine ca am 100 de sticlute.

Mi-am dat seama ca daca nu apelez mai repede la firma cu experienta in web design risc sa-mi pierd toata investitia si toata munca. M-am felicitat pentru faptul ca am fost prevazatoare si am verificat inainte de a-mi spune altcineva si asa nu mi-a crapat obrazul de rusine pentru ca nu se poate comanda din farmacia mea, chiar daca era aprovizionata cu de toate.

Am analizat concurenta si am invatat multe, dar am si aflat cui trebuie sa ma adresez. Itexclusiv.ro era firma care ma salva de la faliment, beneficiile colaborarii fiind multiple:

-creare site profesionist

-personalizarea afacerii mele si garantarea succesului

-domeniu gratuit si asistenta tehnica

-promovare online (toti beneficiarii conduc in topul rezultatelor motoarelor de cautare Google)

-maintenanta site.

In functie de buget si de obiectivele mele existau patru posibilitati: web site standard cu 249 de euro, web site standard plus 399 de euro, web site bussines 499 de lei si web site premium oferta negociabila personalizata. Eram putin debusolata, nestiind ce sa aleg, dar ei m-au consiliat si mi-au oferit ceea ce se potriveste perfect afacerii mele.

In prezent, in momentele libere imi place sa intru pe site sa am satisfactia maximei functionalitati. Nu radeti! Eu ma verific pe mine si sunt incantata de rezultate. Fotografia si instructiunile de folosire pentru gelul supramax articulatii se incarca in cateva minute, toate cautarile afiseaza rapid rezultate, formularul de comanda poate fi completat in cel mult 2 minute fiind redirectionat catre adresa mea de e-mail, iar aspectul farmaciei este impecabil.

Cand va deschideti o afacere, nu puneti presiune pe prietenii priceputi pana la un punct in web design, ci apelati la cei mai buni specialisti din tara :Itexclusiv.ro!