Romania ramane, in mod cert, o tara a paradoxurilor.

In timp ce marea majoritatea a tarii se lupta cu recesiunea si cu criza mindiala, in unele sectoare si pentru o anumita patura sociala aceasta nu se face simtita.

In sectorul autoturismelor sport de lux se pare ca criza este departe. Reprezenta Ferrari din Romania a comandat 250 de autorisme.

Astazi, la reprezenzentanta Ferrari din Bucuresti ,a avut loc lansarea noului model Ferrari 458 Italia.Pentru a da o mai mare greutate evenimentului, bolidul a fost pilotat de Giancarlo Fisichella, care si-a aratat maiestria intr-o demonstratie pe sosea.

17 persoane sunt in asteptarea noului model comandat, al carui pret pleaca de la suma 200.000 de euro, in functie de dotarile tehnice.

Noul model are un motor V8 de 4,5 litri, iar masina poate ajunge de la 0 la 100 km/h in mai putin de 3,4 secunde si poate sa atinga o viteza maxima de peste 325 km/h.

Okay , sa zicem ca au bani si sunt pasionati de masini dar unde , pe care sosea, pot rula in voie cu aceste masini ? Ce carosabil din Romania, te lasa sa te bucuri de ceea ce iti poate oferi o asemenea masina?

Peunde am umblat din Europa si pana in Dubai , nu am vazut atatea masini de lux si atat snobism ca in Bucuresti.

Ce rezonanta are o urmatoarea stire in strainatate ” Romania a comandat inca 250
de autoturisme Ferrari” cand se cunoaste faptul ca tara este in colaps financiar si haos politic??

Oare cum suntem perceputi ?