Am stat si m-am gandit despre ce as putea sa scriu azi.

Nu mi s-a intamplat nimic deosebit si totusi…nu imi vine sa cred cati m-au votat la roblogfest in prima zi. M-am simtit aruncat de la ” Negociator” la “Arma mortala” (nu imi rastalmaciti vorbele, nu eu sunt arma mortala , eu am fost lovit, parca, de o arma in moalele sfeclei, cand am citit azi numarul de voturi acordate).

Si unde puneti faptul ca nu am vrut sa particip?

Daca nu erauΒ  Zamolxe si Krossfire care au discutat in absenta mea despre mine , deoarece sustineam ca nu particip ca nu are rost si bla bla-uri de-ale mele, sustrageri, azi nu as fi zapacit de cap.

Ei mi-au dat un argument solid:”nu vei castiga dar blogul va fi mai cunoscut”, citind aceste randuri mi-am zis :”Hmmm , asa sa fie oare? Logica e buna” si uite asa sarind din site in site, am ajuns si pe roblogfest.ro.

Aici am avut o surpriza.Cand am dat sa imi fac cont , ce sa vezi , eu aveam cont. Mi-am strofocat “micile celule cenusii” cum bine spunea Poirot ( ca nu degeaba cosum lecitina), dar nu imi aduceam aminte cum , cand sau pentru ce imi facusem eu cont acolo. Nu de alta, dar cand intru pe un site, stiu daca am calcat sau nu pe acolo.

Deodata ma luminez si spun cuvoce tare : “Doro ! Doar ea a putut concura ca blogherita si probabil i-am acordat un vot, anul trecut.” Daca tot sunt la ora adevarului, trebuie sa recunosc ca tot ea mi-a inoculat bacilul, microbul cu blogging-ul.

Si uite dom’le , din forumist cuminte am ajuns blogger, fac poze pe strada , merg in cautare de subiecte , cum aud ceva nou incep si ma interesez , plus ca mi s-a marit capacitatea de observatie , si asa deformata saraca , din cauza profesiei.

Bine, situatia este clara , din ciudat am devenit foarte ciudat.

Ce mi se pare funny este ca majoritatea celor care ma stiu si carora am ajuns sa le spun “Stii , particip la roblogfest πŸ˜› ” , ma intreaba “Da, si ce primesti daca castigi?” si pe toti ii dezarmeaza raspunsul meu: “Habar nu am , intra pe site si vezi.”

Dar stiti ceva? Ma amuza sa le vad nedumirirea pe fata, si privirea atat de sugestiva care exprima :”Asta e nebun.”

Oare, chiar, trebuie sa primesti ceva?

Adevarat , motivatia conteaza extrem de mult dar tot ceea ce intreprinzi in viata, o faci pentru tine.

In cazul de fata este o incercare de a promova blogul.

Hmmmm a promova blogul, a inceput sa ma ia cu durere de cap cand am vazut ce competitori am: Cabral, Mircea Badea, Mihai Bendeac si alte nume sonore.

Dar sa nu uitam ce spunea Pierre de Coubertin : “Cel mai important nu este sa castigi, ci sa participi”.

Asa ca eu , particip πŸ˜›