Botezul micutului reprezinta primul act de socializare si in acelasi timp unul dintre cele mai importante ritualuri religioase din viata. Tocmai de aceea la botez se fac multe poze sa ramana ca amintire, iar costumul si lumanarile de botez se pastreaza cu sfintenie.

Peste ani si ani stiu oameni maturi care isi roaga parintii sa le arate costumul purtat la botez si tot ce s-a pastrat de la ceremonia crestinarii.

Fiindca nasii sunt cei care aleg hainele micutului si lumanari de botez trebuie neaparat sa stie de unde le pot comanda facil pe cele mai elegante.

Ce inseamna facil? Sa stai acasa imbracat in pijamale sau pantaloni scurti, in papuci, cu un pahar de ceai sau cu unul de limonada si sa privesti atent cele doua pagini ale catalogului virtual, fara ca nimeni sa te preseze din priviri.

 

Poti sa stai doua ore sa analizezi florile proaspete si edenic de frumoase, fiindca nimeni nu te intreaba:„V-ati hotarat?”

Facil inseamna ca nu te deplasezi pe caldura asta sa faci un drum cand comanzi lumanarile, altul sa le iei cand sunt gata, ci sunt livrate la adresa indicata de tine, cand ai nevoie de ele.

Ti-ar fi foarte greu sa te duci cu masina ta in care soarele bate cu putere si sa te gandesti tot timpul ca s-ar putea ofili florile!

Iti doresti ca la biserica totul sa fie perfect si ceremonia sa decurga decent.

Ce inseamna lumanari elegante? Florile sa exprime bucuria, dar sa nu fie tipatoare, ci totul sa se desfasoare sub nota decentei absolute.

Lumanarile de botez expuse pe site-ul florariei descrise mai sus sunt cele mai elegante din cate s-au vazut, fiindca florile sunt alese atent si aranjate cu multe gust in jurul lumanarii.

Evident ca se poate merge pe alegerea unui buchet cu accente de roz, mov sau galben pentru fetite si pe cromatica alb-albastru pentru baieti.

Pretul lumanarilor este accesibil tuturor buzunarelor si onest, raportat la prospetimea si calitatea florilor, la manopera, accesorii si calitatea lumanarilor.

Fiecare lumanare din catalogul virtual este o opera de arta realizata cu multa dragoste pentru micut. Lumanare botez alcatuita din hortensie, tros, frezii, solidago si accesorii reprezinta cireasa de pe tort. Este dificil de vazut ceva la fel de frumos!

Pretul de 399 de lei nu reflecta nici pe departe frumusetea acestei lumanari desprinse parca dintr-un basm. In jurul lumanarii albe sunt reunite flori albe ca zapada, roz dulce, banan si lila, dar si galbene care par rupte din soare.

Transpotul este inclus in pret.

Frumos este si aranjamentul alcatuit din 20 mini trandafiri galbeni, 2 hortensii blue, pitosporum si accesorii sau lumanarea care merge pe asortarea movului prafuit cu alb, al carei buchet este alcatuit din 20 trandafiri memory line, 6 lisianthus alb, 9 astilbe, pitosporum si accesorii.

O astfel de lumanare este impodobita cu peste 30 de flori naturale perfecte, plus accesoriile, fapt care demonstreaza ca isi merita pretul pe deplin.

In concluzie, accesati de la domiciliu site-ul florariei si nu mai alergati prin oras sa pierdeti timp pretios si sa va extenueze caldura de afara!

De pe site-ul Florariamobila.ro puteti comanda adevarate bijuterii florale pentru botezul copiilor.