Firme care recruteaza nepalezi si filipinezi care sa lucreze pentru romani

Libertatea de miscare a romanilor a dat nastere unor paradoxuri in ceea ce priveste piata de munca. Iata care sunt acestea:

 ~ romanii aleg sa lucreze in strainatate, desi mai sunt locuri de munca si la noi.

De ce fac asta?

Pentru salariile mai mari din afara care le permit ca dupa o perioada de sacrificiu sa vina in tara potenti financiar ca sa isi cumpere o casa sau o masina. In afara sunt angajatori care ofera alocatii uriase pentru copiii muncitorilor straini, cazare gratuita, 1-2 mese calde pe zi gratuite.

 ~   romanii se plang ca nu au unde muncii, dar refuza posturi de: manipulanti marfa, maturatori, muncitori zootehnie, sticlarie.

Exista angajatori care au nevoie de muncitori pentru aceste domenii si degeaba scot posturile la concurs. Acest fapt se datoreaza faptului ca multi dintre somerii nostri au studii superioare sau diploma de bacalaureat, o multime de cursuri de formare continua si considera sub demnitatea lor sa se angajeze pe aceste posturi.

De fapt nu este umilitor sa iti castigi existent muncind, iar acesta invatatura de viata o transmite Marin Preda in romanul “Cel mai iubit dintre pamanteni”.Dat afara de la Universitate, Victor Petrini, un adevarat savant al timpului sau, accepta sa lucreze la salubritate numai sa isi castige cinstit bucata de paine.

Evident ca fiecare este liber sa decida cum doreste, dar pentru patronii care scot exasperati posturi care nu se ocupa la concurs, am o veste foarte buna: exista firme de recrutare din strainatate care recruteaza muncitori din Nepal si Filipine sa lucreze in Romania.

La mii de kilometri distanta exista oameni care isi doresc sa lucreze si nu au unde, asa ca Jordanriver.eu rezolva doua probleme importante ale oamenilor:

  • aduce in tara forta de munca atat de dorita, care ne lipseste ca activitatile economice sa se desfasoare perfect, fiindca multi romani in putere sunt plecati sa lucreze in alte state ale lumii.
  • respecta dreptul oamenilor la munca din statele problematice si le ofera o sansa la dezvoltare personala si succes financiar.

Orice angajator ar trebui sa stie ca este suficient sa isi descrie detaliat nevoia de forta de munca si sa solicite servicii de recrutare muncitori din strainatate firmei prezentate mai sus, iar peste 2-3 luni acestia vor incepe activitatea in tara.

Durata mare de asteptare este justificata de urmatoarele aspecte:

    • trieri repetate si facute cu maxima exigenta. Nu orice muncitor filipinez sau nepalez este adus sa lucreze in Romania, ci trebuie sa dovedeasca pricepere profesionala, calitati morale apreciate la orice salariat si harnicie. Firmele care se ocupa de recrutari iau referinte si de la fostii angajatori ai candidatilor.
    • intocmirea perfecta a dosarului de intrare legala in tara, de obtinere a vizei de lucru in Romania si a documentelor de calatorie.

Respect aceasta platforma pentru modul in care se implica in ajutorarea oamenilor: atat a celor care vor si au nevoie sa munceasca, dar si a celor aflati in cautarea unor brate de munca in scopul salvarii afacerii.

Datorita lor, atat persoanele fizice, cat si cele juridice gasesc omul potrivit pentru postul care nu se ocupa de mult timp si de catre depinde bunul mers al intreprinderii sau al gospodariei.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Share on Tumblr
Tumblr

1 Comment

  1. Buna ziua , cautam sa angajam muncitori in constructii .Daca aveti pesonal , va rugam sa ne contactati . 0762903070

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LIKE ME ON FACEBOOK

RECOMAND

COMMERCIAL

libris.ro%20 evomag.ro%20

CATEGORIES

ARCHIVES

Blog Award

Blog Award

Photo Award

Semn spre carte

FOR MYSELF

www.PRchecker.info

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Copyright

Creative Commons License
Cartim Blog - My Point of View by Caritm is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Romania License.
Based on a work at www.cartim.ro.
Permissions beyond the scope of this license may be available at https://www.cartim.ro/.

July 2019
M T W T F S S
« Jun    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031