Criza politica, criza ecconomica , ma intreb cand nu vom mai fi in criza?

Suntem in criza de cand a inceput aceasta guvernare, printr-o coalitie care dupa parerea mea , este o contradictie in termeni, dreapta cu stanga , guvernand impreuna doar de dragul ciolanului, uitand de ideologie , doctrina.

Guvernul actual nu ne ofera decat crize artificiale, create de membrii acstui cabinet, in goana lor dupa voturi si alegatori, de fapt toti isi urmaresc interesul propriu.

Cuvinte ca ;”bunastare”, “nivel de trai” , “egalitate de sanse” sunt doar vorbe goale iar cei care le rostesc sunt doar niste farsori, pusi sa pacaleasca populatia ( pe aceia care mai pot fi pacaliti).
In sfarsit , avem patru potentiali candidati la presedentie, necofirmati nu stiu ce asteapta fiecare, deoarece, pentru cel putin 2-3 dintre ei s-ar putea ca startul, sa fie deja compromis.

“Gamer-ul” principal isi joaca bine cartile , eu am impresia ca asist la un campionat de pocker, in care doar un jucator detine asii si cu toate acestea, se pricepe foarte bine la bluf-uri.De fapt, daca stau sa ma gandesc bine , daca-l are sfatuitor pe fostul meu profesor, Mircea Miclea, s-ar putea sa stie cand si mai ales cat sa mizeze.Este totusi cel mai bun psiholog (Miclea) din tara, de orientare cognitivista, care isi are bazele in psihologia comportamentala.

Cu un astfel de om langa dansul, actualul presedinte are un avantaj extraordinar, el insusi posedand o psihologie instinctiv -intuitiva, pe care o foloseste cu destul succes. Putini oameni, stiu sau dau atentia cuvenita, acestui personaj discret, care este Miclea.

Este o parere a mea, personala , remarcata printre “picaturi”, poate cei din Bucuresti stiu mai multe din surse mai sigure, cert este faptul ca d-nul profesor Miclea nu este tinut acolo doar pentru proiecte in domeniul educatiei.Este pista falsa care a functionat 😛

Sa iti cunosti adversarii, sa le stii reacttiile , este un avantaj deloc neglijabil.
Azi, Cristian Tudor Popescu , a facut portretul candidatilor , imi permit sa reproduc aici doar poza care ii insoteste articolul de azi, din ziarul “Gandul” Alegător-jucător. Rezultate la zi, care m-a amuzat, nu m-as fi gandit la astfel de portrete.

Il felicit pe d-nul Popescu pentru originalitate.

Candidtii CTP