imagesNu stiu care din cele doua variante reflecta mai bine realitatea.

In ghinion nu pot spune ca cred, dar stiu sigur ca sunt cu capul in nori.Ma gandesc in 6-8 directii deodata, si la tot atatea solutii de rezolvare.

Ce s-a intamplat , de fapt??

Acum doua saptamani am avut o zi plina, fusesem in “n” locuri, rezolvasem o serie de probleme, urcasem si coborasem zeci de scari, carasem diverse lucruri, fusesem ca un titirez.

Seara cand m-am decsaltat de bascheti am simtit o durere destul de ascutita dar fiind extrem de obosit nu am dat importanta, adormind instant.

A doua zi glezna mea era umflata si ma durea….

M-am dus la farmacie de unde mi-am luat o crema pentru articulatii si cateva pastile cu efect antiinflamator.

La nici 5-6 zile de laacest eveniment mi s-a mai intamplat ceva…

Mi-am dus cateii la ultima plimbare , noaptea pe la ora 23…nu imi dau seama nici acum cum s-a intamplat , cert este ca lui Junior i s-a desfacut hamul, i l-am prins, apoi am facut un pas inapoi si m-am impiedicat de o sarma si am cazut pe o parte cu intreaga greutate pe cot….

M-am ridicat, am continuat plimbarea, dandu-mi seama ca sunt julit pe antebrat in zona cotului.Am urcat, l-am livrat pe Yorky, si am intrat cu Junior la noi in apartament.

M-am dus la baie, m-am spalat si cu groaza am vazut cum mi se umfla cotul pana a ajuns de marimea unui ou….Mi-am pus comprese cu apa rece, gandindu-ma ca dimineata ma voi prezenta la urgente…..Ce era nasol, consta in faptul ca aveam o contuzie si o rana deschisa destul de urata.

Am luat un Ibuprofen si m-am culcat. Ma durea tot corpul, fusesem zguduit bine.

Dimineata mi-am dat seama ca eram vanat la cot si aveam rana urata, umflatura se retrasese…

Acum, ca eu sunt ingrozitor de absent pe strada, distrat ,este foarte adevarat. De regula, daca un vecin vrea ceva de la mine , ma trage de maneca deoarece de multe ori se intampla sa nu il remarc cand trece pe langa mine.

Acum ca sunt ranit , probabil ca pentru cativa ani voi avea mai mare grija pe unde calc.De regula, am nevoie de cate o chestie din asta ca sa devin mai “pamantean”.

Avm avut si nmai am dureri , ca mananc si acum Ibuprofen pe paine…

Mi-am zis ca voi iesi cu cotuere si cu genunchiere pe strada…bine ca stiu sa cad….

Revin la intrebare : sunt ghinionist sau distrat ???Sau am intrat intr-o aliniere negativa a planetelor??