In dorinta mea de a face o fotoreportaj despre cea mai veche biserica din Timisoara, si nu numai, mi s-a taiat elanul intr-un mod mai brutal….

As fi dorit ca fotografiile sa le fac cu noul aparat , dar traim in Romania si situatia se prelungeste; nu exista magazin din Ro care sa il aibe.

Sa zicem ca puteam trece peste acest aspect, desi vroiam sa fac fotografii prin care sa pot reda anumite detalii , pe care, cu actualul aparat , nu le pot face.

As fi putut trece peste dar…sunt buclucasul care mereu pateste ceva. Doar ma stiti πŸ˜›

Am avut o pofta nebuna sa merg la sala, ceea ce am si facut. Ajuns acolo, pofta a crescut odata cu vederea aparatelor…M-am incalzit, mi-am inceput turul la aparate, cand facand niste abdomene am simtit ceva la spate.

Nu am dat importanta.Mi-am continuat exercitiile,le-am terminat si satisfacut am venit acasa.

Toate bune si frumoase, pana cand am vrut sa ma ridic de pe scaunul pe care ma asezasem.Am scos un racnet inabusit de durere si a durat cateva secunde bune pana sa ajung in pozitie bipeda.

Am fost la medic , mi s-a spus ca s-ar putea sa fi facut intindere, sau sa imi fi sarit unul din inele (discuri) dintre vertebre.Mi s-a sugerat sa fac niste infiltratii, dar cum nu eram la prima abatere, am refuzat.

In acest moment am pozitii in care ma simt bine, dar nu pot realiza anumite miscari , trebuie sa ma misc cu atentie, fara a face nimic brusc, fara a ma grabi.

Iau analgezice, fac putin masaj, mai stau in repaus,dar prefer sa fiu in miscare deoarece atunci nu simt durerea.

Cam asta ar fi … patesc lucruri stupide din ce in ce mai des.

Ori sunt prea distrat, clar mintea o am , de regula, altundeva,sau iar am pasit intr-o peioada mai ghinionista…

Imi va trece; mai rau decat spatele, ma supara faptul ca nu am de unde sa imi achizitionez aparatul.