In noaptea de joi spre vineri, aveam ceva treaba pe internet si intamplator am dat peste un site care anunta “News flash :Michael Jackson had a cardiac arrest”.

Nu am dat importanta initial, mi-am zis “okay il vor duce la spital si isi va reveni, presa speculeaza mereu cate ceva mai ales cand este vorba de o personalitate de talia lui Jackson”, ma si gandeam deja la imagini, vandute in exclusivitate cu Michael in spital.

De fapt, nici o clipa nu m-a dus gandul ca ar putea sa pateasca ceva , sa dispara, nu era plauzibil.Stiam , din presa, ca nu era in cea mai buna forma, dar de aici si pana la ce s-a intamplat ulterior, era cale lunga.

Am mai navigat putin pe net si am vazut stirea “Michael Jackson Dies at 50”, m-am blocat , nu prea imi venea sa cred, consideram stirea ca pe o speculatie de presa, apoi a venit confirmarea de la CNN.

Puteam scrie atunci, despre el, dar a trebuit sa stau si sa “rumeg” stirea, sau poate trebuia, doar sa ma obisnuiesc cu ideea.

Si uite asa, a mai plecat o legenda.

Cu bune , cu rele , cu excentritati, cu acuzatii si procese, el a schimbat muzica pop, i-a dat o moua dimensiune.Compozitor, coregraf , interpret si dansator de exceptie, si-a lasat amprenta pe intreaga evolutie a muzicii.A fost un fenomen , un geniu, un om care se naste odata la 50 de ani, l-a intrecut pe Elvis la popularitate si la complexitatea show-urilor, pe Beatles i-a intrecut la vanzarile discografice, a stabilit multe recorduri , 13 premii Grammy ….

A fost unic in mai tot ce a facut , de la muzica sa , pana la evolutia aspectului sau fizic.

Trebuia sa revina in forta dar se pare ca devenise prea fragil din punct de vedere medical, ca sa mai reuseasca.
“This is it !”