Un grup electrogen este o noua solutie inovativa ce confera continuitate domeniului alimentarii cu energie electrica, un grup ce face abstractie de pozitia geografica a clientilor, de anotimp, de industrie sau de spatiu temporal.

Pentru atunci cand vei avea ca obiectiv achizitionarea unui grup electrogen, iti sugeram sa ai in vedere faptul ca acestea sunt clasificate in grupuri trifazate.

Dintr-un punct de vedere functional, aceste grupuri sunt cel mai adesea impartite in grupuri electrogene automate si grupuri electrogene manuale. Cele automate supravegheaza reteaua de tensiune publica si repornesc automat atunci cand retelele la care sunt interconectate pica. Cele manuale sunt manevrate de persoane fizice si sunt cel mai adesea utilizate pentru consumuri casnice reduse.

Un generator diesel va consuma mereu mai putin decat un generator care funtioneaza pe baza de benzina sau pe baza de gaz natural. Un generator diesel este antrenat de mai multe motoare si are aprindere prin compresie, iar alimentarea este facuta pe baza de motorina.

Generatoarele care functioneaza cu ajutorul benzinei sunt mai cotisitoare datorita faptuui ca sunt alimentate cu benzina, iar generatoarele care functioneaza pe baza de gaz natural sunt antrenate de motoare cu aprindere prin scanteie. Masinile cu motor diesel sunt preferate, in special, datorita consumul redus de combustibil.

Perkins motor este un producator de motoare diesel pentru echipamente ce presteaza servicii in sfera generarii de energie electrica. De asemenea, cunoscuta organizatie mai produce motoare diesel pentru agricultura, pentru industria constructiilor si pentru manipularea de materiale.

In functie de nevoile familiei dumneavoastra sau a companiei pentru care lucrati, serviciul de inchirieri generatoare va ofera o gama diversificata de generatoare mobile sau stationare. Inchirierea unui generator de energie este o varianta rezonabila si foarte avantajoasa. Puteti apela la servicii de inchirieri generatoare electrice ce ofera energie continua, energie intermitenta sau puteti opta pentru generatoare cu pornire automata.

Inchirierea unui generator de electricitare mereu va implica automat si inchirierea unor accesorii necesare conectarii consumatorilor la respectivul produs. Motiv pentru care, companiile va vor oferi si alte game de servicii aditionale pentru conectare si instalare. Companiile ofera o sumedenie de servicii tuturor consumatorilor ce doresc sa inchirieze un generator, specialistii nostri va pot furniza chiar si supravegherea generatoarelor contra cost.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Share on Tumblr
Tumblr