Luna septembrie rezerva cea mai asteptata zi pentru iubitorii de telefoane. Motivul este lansarea noului iPhone xr, care va avea loc pe 12 septembrie, in California. Fanii Apple, din toata lumea, sunt nerabdatori ca acesta sa isi faca apartia in America pentru ca apoi sa fie disponibil si in tarile din Europa si Asia. Nici in Romania situatia nu sta altfel, deoarece fanii produselor Apple sunt din ce in ce mai nerabdatori, cautand anunturi legate de aceasta stire, in fiecare zi, pe internet.

Fiind un pasionat al produselor Apple am incpeut sa caut noutati inca din luna August, dar inca nu am gasit nimic concret, decat speculatii despre data lansarii, pe diferite forum-uri.

Insa, unicul loc de pe internet la care am gasit produse legate de iPhone xr, a fost BradnGSM. Acest magazin online este primul care a pus in vanzare huse iPhone xr si carcase iPhone xr pentru cei care asteapta lansarea noului produs in Romania.

BrandGSM a facut o surpriza pasionatilor de iPhone-uri, punand la dispozitia clientilor o varietate de huse si carcase. Aceste accesorii sunt originale, iar pretul lor este foarte acceptabil.

Am fost atat de incantat, incat mi-am cumparat o husa iPhone xr, in speranta ca data oficiala a lansarii in Romanaia ma va gasi pregatit.

Am cumparat o husa Silicone Candy Pink, de la producatorul Just Must. Acesta husa este realizata din silicon TPU flexibil, dar care este de foarte buna calitate. Husa se prezinta foarte frumos, deoarece marginile sunt bine realizate iar suprafata neteda este placuta la atingere. Acesta husa are un design slim, ideal pentru a fi purtata de catre utilizator, in orice conditie. Finisajele de calitate se ridica la valoarea produselor Apple.

Achizitionand aceasta husa, am anticipat momentul cel mare, care ma va gasi pregatit, deoarece, cu o husa, orice telefon este in siguranta.

BrandGSM este un magazin renumit pentru produsele sale de calitate, iar majoritatea accesoriilor comercializate sunt pentru modele de telefoane populare in Romania. Gama lor extinsa de accesorii pentru iPhone, garanteaza ca toti cleintii vor gasi huse si folii de protectie, indiferent de modelul pe care il detin.

Este o investitie inteligenta, deoarece husa de telefon iti va proteja gadget-ul de lovituri, zgarituri si semne de uzura. Este primul lucru pe care ar trebui sa il faca orice posesor de iPhone sau al altui telefon. Husa de protectie sau carcasa sunt primele accesorii care se instaleaza, deoarece ajuta la intretinerea de durata a dispozitivului.

Magazinul BrandGSM este locul ideal de unde sa cumperi astfel de gadget-uri, deoarece detine produse de inalta calitate, la preturi foarte convenabile.

Recomand gama de huse iPhone xr, disponibile in exclusivitate doar pe BrandGSM.