Din pacate, cand ai mai multa nevoie de electricitate se produce o avarie. Cel mai rau este insa cand stai pe rand fara conexiune la internet, fara televizor si fara lumina si caldura in casa.
In familiile cu bebelusi si cu persoane bolnave, lipsa electricitatii se resimte cel mai mult. Atat unii, cat si ceilalti au nevoie de ingrijire speciala, de prepararea hranei si de pregatirea medicamentelor si cum sa faci toate acestea la lumina lanternei telefonului mobil?
Ultima data am ramas fara curent anul trecut, in timpul inundatiilor. Tocmai aveam o lucrare urgenta de finalizat si primisem un avans, sa fie gata la timp si am constatat ca nu mai avem electricitate.
Ramasesera simple piese de mobilier in casa si frigiderul si combina frigorifica si televizorul si toate corpurile de iluminat.
In congelatoare aveam puii de casa crescuti cu greu, sa avem carne sanatoasa. Se stie ca nu este deloc bine ca pungile cu carne sa se dezghete, apoi iar sa fie puse la congelat de mai multe ori.
Am sunat la furnizorul de electricitate, sa anunt avaria si sa mi se dea un raspuns, sa stiu cum sa procedez cu tot ceea ce aveam pe cap.
Mi-au pus muzica minute intregi, muzica de calmare probabil, fiindca raspunsul invariabil:”In acest moment niciun operator nu este disponibil” ma exasperase. Se pare ca dupa a zecea incercare am avut succes:
-Nu inteleg de ce va plangeti, doamna? Tot judetul se confrunta cu aceasta problema si in localitatea dumneavoastra sunt vreo 10 stalpi cazuti. Nu este vina noastra, nu am comandat noi furtuna si in plus, sa fie ridicati toti cei 10 stalpi dureaza, asa ca nu ma mai intrebati, cand veti avea electricitate din nou!
Era atata revolta in glasul ei, incat ai fi zis ca ea achita facturile in locul meu si nu primeste serviciile pentru care plateste la timp.
Am intalnit si opertori care m-au calmat prin modul in care au stiut sa ceara scuze pentru inconvenient si sa fie alaturi de mine cel putin in conversatia respectiva.
Doamna despre care v-am povestit m-a amenintat insa ca este posibil sa stam si o saptamana in pana de curent. M-am gandit ca in cazul acesta se va ridica un stalp si ceva pe zi, iar ritmul a reusit sa ma irite si mai tare. Multi oameni trec prin aceasta experienta si informatia pe care le-o ofer ii va ajuta sa treaca mult mai usor peste perioada de intuneric deplin. In prezent, exista o firma care inchiriaza https://www.sculedeinchiriat.ro/generatoare-electrice pentru cat timp are nevoie gospodarul.
Imagineaza-ti ca in ziua in care se opreste curentul, poti suna la Sculedeinchiriat.ro si le poti cere un generator electric incepand cu o zi si pana la 7 zile, sa poti lucra in continuare la proiectele tale si sa nu ti se strice carnea, fructele si legumele congelate din lada frigorifica.
Este chinuitor sa nu ai o lumina buna in casa si sa pleci la ora 6 la serviciu! Nu este usor sa iti faci dus la ora 5, sa te machiezi discret, sa iti aranjezi parul si sa te imbraci in semiobscuritate.
Un generator te scuteste de toate aceste neajunsuri. Copiii tai isi pot face linistiti temele si pot invata, mancarea este la fel de calda si de gustoasa si daca ai aragaz electric.
De ce sa inchiriezi si sa nu cumperi? Fiindca avariile au loc de cateva ori pe an, iar dupa ce trec, nu trebuie sa te gandesti unde anume depozitezi generatorul.


Inchirierea costa mult mai putin decat generatorul si nu iti recomand sa blochezi niste bani, din moment ce ai aceasta posibilitate. Simultan cu generatorul electric iti poti comanda si alte unelte si echipamente utile, cum ar fi: roaba electrica, motocoasa, motocultor, pompa pentru apa murdara.
Generatorul de electricitate poate fi inchiriat si cand se lucreaza la casa ta si nu s-a facut inca racordarea la electricitate. Nu umbla cu improvizatii si nu apela la vecinii pe care inca nu ii cunosti bine!
Cel mai cinstit este sa ai sursa ta de electricitate si sa fii independent din acest punct de vedere.
Exista generatoare monofazate, dar si trifazate la cele mai accesibile preturi. GENERATORUL CURENT MONOFAZAT 3.5KVA poate fi inchiriat pentru o saptamana cu suma de 450 de lei si are un consum de 1,5 litri de combustibil pe ora.
Greutatea generatorului este de 61 de kilograme. Inchirierea unui generator trifazat costa 550 de lei pentru o saptamana si 150 de lei pe zi.
Pe acelasi site se gasesc masini si utilaje pentru repararea acoperisului, a pavajului sau a gardului, unelte care fac demolarea mult mai usoara.
Daca ai intrebari legate de caracteristicile unui produs nume, nu uita cat i se ofera consultanta gratuita. Poti pune si intrebari legate de conditii de inchiriere si plata, dar acestea exista deja pe site.
Nu te supara, cand esti anuntat ca in zona ta se sisteaza alimentarea cu energie electrica pentru mai mult timp, fiindca acum poti inchiria generatoare!