Jocul cuvintelor (84)

In TM am parte de vreme extrema.Ploaie, vant turbat de Florii, apoi soare si caldura.Nu iti poti programa nimic ca vremea iti da totul peste cap.

Trebuie sa va spun ca mi-am reparat telefonul si arata ca nou.Micul meu terorist,Denis cel negru, nu se mai arata interesat de el…

In rest, in casa se fac pregatiri de Paste.Se cumpara lucruri si se fac planificari pentru Sarbatorile Pascale.Se cauta cozonaci, pasca,oua….Miel nu mancam deoarece nu ne place si in al doilea rand, ne este mila de acest animalut….Mi-ar sta friptura in gat daca as manca ….Bine ca macar Papa Fraancisc s-a desteptat si si-a indrumat enoriasii sa nu mai sacrifice simpaticele animale….

Fiind in Saptamana Mare nu stiu cat timp veti avea pentru jocul nostru , de aceea voi face in asa fel incat sa va puteti inscrie in tabel timp de 12 zile.

Cuvintele de inspiratie veroniana ( 🙂 ) sunt: cor, corabie, corb, corcitura, corcodus, corespund, corect, corida, corn, cornee, cornet, coroana.

Tema acestei saptamani ne indeamna catre: Corelaţii.

Imaginile pe care vi le daruiesc azi sunt in ton cu Sarbatorile , cu primavara 🙂

Mieluti

Iepuras

Cos cu flori

Si dedicatia muzicala pentru aceasta saptamana 🙂

Tabelele:

Au scris folosind cele 12 cuvinte:

Pe aceasta tema au mai scris:

Saptamana frumoasa alaturi de cei dragi!!

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

3 Comments

  1. Daca as putea as deveni vegetariana, dar miel tot nu cumpar. Bine, mie nu-mi plac nici cozonacii, nici pasca, asa ca desi voi primi de la mama din toate, mă voi odihni de acest Pasti cat pot eu de mult, am planuri mari pentru vremea care vine. Te salut și pe tine, și pe Denis.

    • Di toate , doar cozoacul cu nuca imi face cu ochiul, dar si din acela mananc maxim 2 felii 🙂 Pasca , miell sau oua nu mananc…Ciocnesc oua de Pasti dar nu le mananc ….

  2. La noi, totul; e foarte simplificat 🙂 Eu mananc vegetarian aproape 95%, iar sotul meu e pe aproape. De la o anumita varsta, carnea, ouale, lactatele sunt mancaruri ce iti par prea grele, iar daca ai si vreo boala cronica, o dieta vegetariana iti face bine. Oricum, peste cateva zile plecam la Arashi pe o saptamana.

    Oricum il sarbatoriti, va doresc Paste fericit, tie si familiei tale!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Mi-e dor de discuțiile purtate la ceas târziu de seară | Iubesc Viaţa - […] din inimă de bufonul de aur, să îmi amintesc de femeia la treizeci de ani, să scriu folosind cele 12…
  2. Copacul cu vise - […] a fost duzina dată de Eddy cu inspirație […]
  3. Corelaţii – La capatul curcubeului - […] Ce s-a mai scris cu aceeaşi duzină de cuvinte (cor, corabie, corb, corcitura, corcodus, corespund, corect, corida, corn, cornee,…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LIKE ME ON FACEBOOK

RECOMAND

COMMERCIAL

evomag.ro%20

CATEGORIES

ARCHIVES

Blog Award

Blog Award

Photo Award

Semn spre carte

FOR MYSELF

www.PRchecker.info

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Copyright

Creative Commons License
Cartim Blog - My Point of View by Caritm is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Romania License.
Based on a work at www.cartim.ro.
Permissions beyond the scope of this license may be available at https://www.cartim.ro/.