Azi am avut o zi nasoala.

Vi s-a intamplat sa aveti zile, in care sa aveti senzatia ca orice ati face, totul va iese pe dos? Asta a fost una din zilele mele ,in care totul a iesit invers.

Am inceput de dimineata.

Nu aveam net, adica puteam decshide unele pagini ,dar nu blogul, nu FB, si altele, adica avea viteza pentru download , dar nu si pentu upload.

Okay , am zis :”Am nevoie de o noua placa de retea”, aceasta era varianta pentru reteua mea din casa , compusa din doua calculatoare si un laptop.

Nu stiu de ce am trait toata ziua cu senzatia , ca sunten pe data de 7 martie si trebuie sa cumpar flori in avans. Tontul de mine , degeaba am computer si telefon, si mai rau calendar pe birou, eu tot pe intuitia si senzatia mea am mers. Am cumparat doua buchete frumoase de trandafiri.

Ajung acasa cu gandul :”Dau florile si ma roiesc la sala”… da, am dat florile, dar a urmat intrebarea: “Pentru ce sunt astea?”

La care eu “De 8 Martie”. Ambele fete fac o constatare rece: “Pai, de acum? Mai sunt 5 zile pana atunci”. Ca sa salvez situatia am spus “Pai, atunci, in 8 , veti primi altele”.

Ma duc la computer, il intreb pe prietenul meu Adrian, cum se incarca blogul meu la el, imi spune ca “Okay”. Ma pun si buchisesc ii dau de capat, constatabd ca nu trebuie sa mai dau 50 ron pe o placa de retea noua, satisfacut de acest mic succes , plec la sala de sport.

Nu v-am spus? De 4-5 zile merg regulat la sala. Am simtit ca incep sa “ruginesc ” si am zis ca exercitiul fizic imi va prinde bine. Okay pana aici , primele zile nu am fortat, desi eram inconjurat de Schwarzenenggeri miniaturali sau mai seriosi, care veneu la antrenament cu cate 4-5 doze de Red Bull. Azi nu stiu ce m-a apucat, ca am facut de toate : alergare pe banda , abdomene, mers pe bicicleta, ridicare de greutati, forta, cred ca am incercat jumatate din aparatele de la sala.

Am venit acasa plin de tonus, nu am simtit obiseala.. Fetele m-au rugat sa le pun un film si…atunci a inceput, ma durea tot , nu cred ca daca ma intreba cineva , as fi putut spune “asta nu ma doare”. Simteam o durere crancena in tot corpul , ca am recurs la un gest de forta majora, am luat un Nurofen.

Cum afara este lapovita, a inceput sa ma doara si glezna, unde cei care ma cunosc mai demult , stiu ca ,acum 5 ani am facut ruptura de ligament si cand se schimba vremea sau cand este fortata, incepe sa doara , surd.

Cred ca, singura treaba buna pe ziua de azi. a fost ca am hranit doi caini dragalasi , care isi fac veacul la mine in cartier.Cum mereu sunt “aprovizionat” in buzunare cu bobite (hrana uscata) , le-am dat-o celor doi zgribulici, de fapt sunt un el si o ea, el metis de Husky , ea metisa de metis, dar foarte cuminti , ascultatori si inteligenti, copiii din blocuri se joaca cu ei, atat de blanzi sunt, asa ca mi-am “golit buzunarele” , hranindu-i.

Revenind la computer , Zamolxe ma imbie cu un concurs, dar sunt prea obosit sa ii raspund la intrebarea pe care mi-o pune.Stau si ma intreb cum reusit sa scriu acest articol?

Se pare ca, inca , creierul e seful 😛

Cam asa a aratat o zi destul de ratata din rutina mea zilnica.

Si cate doream sa mai fac azi??